Arhiv novic 21.03.2019

Cikel ruskega filma

Domžalec 21.03.2019
Knjižnica Domžale v letu 2019 v sodelovanju z Mednarodnim klubom slovanskih rojakov Ruslo in Slovansko knjižnico organizira Cikel ruskega filma. V tem ciklu bomo v prostorih Knjižnice Domžale do konca leta predvajali štiri filme s slovenskimi… »

Praznovanje pozdrava pomladi in Uršinega 20. rojstnega dne

Domžalec 21.03.2019
V četrtek, 21. marca 2019, smo imeli v našem vrtcu, enoti Urša prav posebno praznovanje. Namreč danes je naša Urša praznovala 20 let. Skupaj z najmlajšimi otroki smo ji pripravili prav posebno presenečenje. Na obisk je prišel njen prijatelj… »

Kulturna društva se predstavijo: Kulturno društvo Tine Kos Moravče

Domžalec 21.03.2019
Kulturno društvo Tine Kos Moravče je najstarejše kulturno društvo v občini Moravče. Ima bogato zgodovino gledališke in pevske dejavnosti. Ime nosi po moravškemu rojaku, kiparju Tinetu Kosu. V okviru društva delujeta dve pevski zasedbi: Moški… »

Z Borisom Čokom v svet pozabljenega staroverstva in o tehnikah suhe gradnje kamnitega kraškega sveta

Domžalec 21.03.2019
Po lanskoletnem izjemno dobro obiskanem in sprejetem pogovoru, na katerem je Bori Čok predstavil staroversko tradicijo Krasa, so v sredo, 20. marca 2091, na Srečanju pod slamniki v Slamnikarskem muzeju ponovno gostili tega znanega ljubiteljskega igralca… »

Urša, vse najboljše za tvojih 20 let!

Domžalec 21.03.2019
Vrtec Urša, katerega zaposleni se trudijo s strokovnim pristopom biti dobra podpora staršem pri vzgoji njihovih otrok, z bogatim programom in zanimivimi dejavnostmi, metodami ter oblikami dela pripravljajo in učijo otroke za življenje. Uspešno… »

Recital v parku

Domžalec 21.03.2019
Prvi pomladni dan je tudi svetovni dan poezije. Ob tej priložnosti številna društva pripravljajo bogat kulturni program. Organizacija Unesco je prvi pomladni dan, 21. marec, razglasila za svetovni dan poezije. Ob tej priložnosti literarno prebujeni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem