Arhiv novic 22.03.2019

Nanine karikature: Oprah Winfrey

Domžalec 22.03.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo francoske igralke, pevke in fotomodela Brigitte Bardot, danes pa je na vrsti… »

Število podpisov pri dobrodelnih pohodih na Sv. Primoža letos rekordno!

Domžalec 22.03.2019
Pretekli vikend je bil v sklopu ŠKK-jevega Dobrodelnega marca uspešno izpeljan še en dogodek – 48 ur dobrodelnih pohodov na Sv. Primoža. Od petka, 15. 3., do nedelje, 17. 3., neprekinjeno od 16.00 do 16.00 ure, smo si aktivisti Študentskega kluba… »

Skoraj 1.000 članov Društva Šola zdravja oranžno obarvalo Domžale

Domžalec 22.03.2019
Društvo Šola zdravja je ustanovljeno z namenom širjenja jutranje telesne dejavnosti na prostem. Cilj društva je pripeljati jutranjo vadbo v vsak kraj, vas in naselje v Sloveniji. Od 212 občin, ki jih imamo v Sloveniji, so skupine Šole zdravja… »

Za čisto pitno vodo je pomembno tudi redno vzdrževanje vseh objektov

Domžalec 22.03.2019
Voda je dragocena dobrina. Se tega zavedamo? Zagotovo ne dovolj! Tega se veliko bolj zavedajo tisti ljudje, ki čutijo pomanjkanje, zato je vsaka kapljica vode za njih dragocenost. Slovenci imamo to srečo, da v naše pipe priteka čista pitna voda, kar… »

Čakalnica Damijana Kracine

Domžalec 22.03.2019
Ni umetnika, ki bi ne imel svojih umetnin na zalogi iz takih in drugačnih razlogov in Damijan Kracina ni izjema. Vrhunska razstava kipov, risb in postavitev je dočakala svoj trenutek, da se na ogled postavi v vsej svoji lepoti. Damijanova umetnost je… »

V Krtini motorist silovito trčil v osebno vozilo

Domžalec 22.03.2019
Danes okrog 18.45 ure je v Krtini motorist v križišču silovito trčil v osebno vozilo, pri tem se je motocikel zagozdil pod vozilo, motorista pa je ob trku vrglo preko avtomobila. Ta je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem