Arhiv novic 27.03.2019

Poglobljeni medosebni odnosi zaposlenih so ključ do uspešnih delovnih timov!

Domžalec 27.03.2019
Team building lahko poimenujemo vsako skupno preživljanje prostega časa zaposlenih izven poslovnih prostorov podjetja. Pomembnost druženja zaposlenih izven delovnega okolja, druženje v sproščenem okolju, zbliževanje zaposlenih ob nenavadnih nalogah… »

Gorniški večer z Žarkom Trušnovcem, prvim reševalcem na Tolminskem: Hvala za pomoč

Domžalec 27.03.2019
Gost tokratnega gorniškega večera v Knjižnici Domžale je bil Žarko Trušnovec, ki je svojo pot na tolminski gorsko-reševalni postaji začel leta 1982, njen načelnik pa je zadnjih 18 let. Za seboj ima preko osemsto intervencij. Kot psiholog je… »

Upokojenci Domžal že četrtič zapored gorenjski prvaki

Domžalec 27.03.2019
V Športni dvorani Trata v Škofji Loki je potekalo posamično in ekipno prvenstvo društev upokojencev Gorenjske, ki se ga je udeležilo 36 šahistov in šahistk. Tudi tokrat je zmagala zasedba DU Domžale, sicer le s točko naskoka pred DU Radovljica… »

Test hoje

Domžalec 27.03.2019
Zdravstveni dom Domžale vabi na Test hoje na 2 km, ki bo v ponedeljek, 1. 4. 2019 od 12. do 17. ure na Stadionu Domžale. NAMEN TESTA Meritev vaše telesne zmogljivosti na enostaven, varen in ponovljiv način. Na podlagi vaših rezultatov vam bodo… »

Ob trku v drug tovornjak zmečkalo kabino, voznik brez hujših poškodb

Domžalec 27.03.2019
Danes nekaj pred 13.30 uro je na štajerski avtocesti pri Krtini v smeri proti Celju prišlo do naleta treh tovornih vozil. Trčenje je bilo izredno silovito, saj je kabina enega izmed tovornjakov, ki se je zaletel v zadnji del drugega tovornjaka, povsem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem