Arhiv novic 01.04.2019

Mednarodni dan knjig za otroke – “Knjige nam pomagajo, da ne hitimo”

Domžalec 01.04.2019
Tudi letos v Knjižnici Domžale praznujemo Mednarodni dan knjig za otroke, ki ga od leta 1967 praznujemo 2. aprila – rojstni dan Hansa Christiana Andersena. Letošnja poslanica nosi naslov »Knjige nam pomagajo, da ne hitimo.« »Mudi se mi! … Nimam… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Proti policistom metal pohištvo, na mačko streljal z lokom …

Domžalec 01.04.2019
Domžalski policisti so v preteklem tednu obravnavali štiri vlome in tudi rop, ki sta ga nad občanko v Trzinu izvedla neznana storilca. Občanki sta nepridiprava zagrozila s pištolo in ji iztrgala ročno torbico z vsebino. Štirje kršitelji… »

Sonce, zabava in nageljni na Limbarski gori

Domžalec 01.04.2019
V nedeljo, 31. marca 2019, je potekal že 31. pohod po nagelj, ki ga v znak počastitve praznikov žensk dneva žena in materinskega dneva od leta 1989 prostovoljno organizira Društvo krajanov Limbarska gora. Lepo vreme je tudi letos privabilo več kot… »

Spomladansko čiščenje v občini Lukovica

Domžalec 01.04.2019
V soboto, 6. aprila, bo na območju občine Lukovica potekala čistilna akcija Očistimo občino Lukovica. Ljubitelji narave, krajevne skupnosti, društva, šole in vrtec bodo lahko na različnih delih občine med 8. in 12. uro prevzeli vreče, ki jih… »

Dobrodelno za malčka Aljo in Miha: “Nikoli ne veš, kdaj si na drugi strani!”

Domžalec 01.04.2019
Miha in Alja sta bratec in sestrica, ki sta stara 6 in 3 leta. Njuno otroštvo je drugačno od večine malčkov, saj živita v črno-belem svetu. Rodila sta se z redko okvaro, ki prizadene mrežnico, boleznijo imenovano akromatopsija. To pomeni, da sta… »

Pri Šentjakobu na cisterni zagorela pnevmatika, v Domžalah gorela trava

Domžalec 01.04.2019
Poklicni gasilci CZR Domžale so imeli na današnji dan že tretjo intervencijo, vse pa so se vrstile ena za drugo. Ob 10.45 uri so posredovali na Mengeškem polju, kjer sta čelno trčili dve osebni vozili, o njej smo na našem portalu že poročali… »

Na Mengeškem polju čelno trčili osebni vozili, poškodovana voznica ostala ukleščena v vozilu

Domžalec 01.04.2019
Danes nekaj pred 11. uro je Mengeškem polju prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe, od tega je ena oseba ostala ukleščena v vozilu, le-to so gasilci iz vozila rešili s tehničnim posegom. Jani… »

Na radiu Hit so praznovali 26 let!

Domžalec 01.04.2019
Na radiu Hit so danes zabeležili kar 26 let delovanja. Poskusno je sicer radio Hit začel z nekajurnim dnevnim oddajanjem že pred 1.4.1993 kot prva komercialna radijska postaja in radio Hit je z vami še danes. Jutra sproščeno krojita Aida in Jaka, na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem