Arhiv novic 03.04.2019

Z dobro voljo na 3. Medgeneracijski pohod ob reki in prekrasni naravi

Domžalec 03.04.2019
Tudi letošnjo pomlad, v že tretji izvedbi Zavod za šport in rekreacijo Domžale organizira 3. Domžalski medgeneracijski pohod ob reki, katerega trasa bo potekala ob reki do plezalne stene in obiskom škrata “Domžalčka” na Šumberku. V izvedbi se… »

Jaz in moje mesto Domžale

Domžalec 03.04.2019
V sklopu projekta Pomahajmo v svet – Say hello to the World, smo tokrat mahali prijateljem v Zagreb z namenom, da predstavimo svoj kraj, svoje mesto. Naše mesto Domžale. Ker naš Vrtec Urša, enota Mavrica leži v majhnem kraju Krtina, ki je nedaleč… »

Kako do lepe vrtne trate?

Domžalec 03.04.2019
Nasveti in triki za lepo vrtno trato, ki je pika na i urejenega doma, so vedno dobrodošli. V ta namen so se v Turističnem društvu Moravče odločili, da organizirajo brezplačno predavanje o tej temi za vso zainteresirano splošno javnost. Boštjan… »

Kljub zapori ceste na Količevem, se nekateri vozniki na to požvižgajo

Domžalec 03.04.2019
V začetku meseca marca so se pričela investicijsko vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji na Količevem. V času del, investicijsko vzdrževalna dela naj bi se zaključila v sredini aprila, asfaltiranje ceste pa do začetka maja, poteka popolna… »

Žerjavčki – zaklad neokrnjene narave na skritih trzinskih in domžalskih rastiščih

Domžalec 03.04.2019
Žerjavčki, ki jih poznamo tudi pod imenom močvirski tulipani ali logarnice, so letos na preostalih rastiščih, ki se še nahajajo v občini Trzin, lepo cveteli. Sicer jih je veliko manj kot lani, verjetno zaradi suše, kajti žerjavčki so močvirski… »

Za nami je uspešen prvi test hoje v letu 2019

Domžalec 03.04.2019
Ekipa Zdravstveno vzgojnega centra je v ponedeljek, 1. aprila 2019, organizirala brezplačni test hoje na 2 km za vse občane Domžal. Test hoje na 2 km je potekal na atletski stezi Stadiona Domžale od 12:00 do 17:30. Namen testa hoje je oceniti aerobno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem