Arhiv novic 05.04.2019

Z aprilom 58 občin z novimi cenami za ravnanje z mešanimi komunalnimi odpadki

Domžalec 05.04.2019
Občinski svetniki so v četrtek, 4. aprila 2019, nadaljevali s 3. redno sejo, saj so pred štirinajstimi dnevi največ časa porabili za obravnavo in sprejem proračuna za leto 2019, zato jim je na dnevnem redu ostalo še nekaj točk. Svetniki so v… »

Drama na Miklošičevi ulici: Kljub temu, da je pospravila za svojo psičko, je kričala nanjo in ji grozila

Domžalec 05.04.2019
O tem, da so nekateri lastniki psov izredno nemarni, ni potrebno posebej razlagati, saj so sledovi pasjih ljubljenčkov vidni vsepovsod, kar nekatere močno razburja, sploh tiste, ki jim psi spomine puščajo na njihovih zelenicah ali pa še celo na… »

Na OŠ Preserje pri Radomljah otroški in mladinski pevski zbori pozdravili pomlad

Domžalec 05.04.2019
Pesem je že od nekdaj spremljala našega človeka od zibelke do groba, v sreči in nesreči, v veselju in žalosti, pri delu in počitku. Zato je pomembno, da se pesem neguje še naprej, saj se s tem iz roda v rod ohranja naše glasbeno izročilo. Zelo… »

Nanine karikature: Željko Čakarević – Željkić & Željudin

Domžalec 05.04.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške TV voditeljice, igralke, producentke in medijske lastnice Oprah… »

Ujeti pri delu: Tovornjakarji na Količevem kar sami odstranili cestno zaporo

Domžalec 05.04.2019
O neupoštevanju popolne zapore ceste na Količevem, kjer potekajo investicijsko vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji, smo na našem portalu že poročali. Številni vozniki kljub prometni signalizaciji o prepovedi vožnje, le-te ni upoštevala… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem