Arhiv novic 08.04.2019

NE SPREGLEJTE: 5. Tednik Domžalca ob 20.00!

Domžalec 08.04.2019
Pred vami je peti »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Tednik Domžalca je z vami vsak ponedeljek ob 20. uri, voditeljica Karin Lisjak pa… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Iz tovornjakov ponoči kradli gorivo

Domžalec 08.04.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali dve tatvini večje količine goriva iz rezervoarja tovornih vozil, obe tatvini pa so neznani storilci izvedli preko noči. Policisti so obravnavali tudi štiri vlome, od tega dva vloma v osebni in vlom v… »

S pomočjo zapestnic želijo posaditi milijon dreves

Domžalec 08.04.2019
Ali ste vedeli, da vsako minuto s planeta izgine za 27 nogometnih igrišč gozda? Če bo šlo tako naprej in če ne bomo ukrepali, bomo v naslednjih 100 letih naš planet pripeljali na rob izumrtja. Mi tega ne bomo občutili. A kaj pa naši otroci? Jim… »

Na Brdu pri Lukovici voznica trčila v drevo

Domžalec 08.04.2019
Danes nekaj pred 10.30 uro je v naselju Brdo pri Lukovici mlajša voznica z osebnim vozilom trčila v drevo. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Prevoje in PGD Blagovica, policisti PP Domžale in reševalci… »

Ruski talisman skupaj z MoPZ Janko Kersnik zasijal v Lukovici

Domžalec 08.04.2019
Doživeto, čustveno in v pozitivnem duhu so slovanske pesmi zazvenele na Večeru slovanskih pesmi v občini Lukovica. Dogodek je v petek, 5. aprila, organiziral Moški pevski zbor Janko Kersnik Lukovica, ki je v goste povabil rusko vokalno skupino Ruski… »

Judo klub Komenda drugi v Novem mestu

Domžalec 08.04.2019
V soboto, 6. aprila 2019, se je 7 judoistov Judo kluba Komenda in njihov trener Boštjan Veinhandl udeležilo mednarodnega Pokala Novega mesta. Rezultat je bil več kot odličen, saj je vseh 7 osvojilo kolajno, skupno v kategoriji U12 pa so osvojili pokal… »

Na Pšati na kraju »zločina« poleg odpadkov pustil tudi svoj podpis?

Domžalec 08.04.2019
Minulo soboto je potekala prostovoljska okoljska čistilna akcija Očistimo Domžale 2019, na kateri smo počistili ceste, ulice, sprehajalne poti, parke, divja odlagališča, brežine rek in potokov v občini Domžale. V čistilno akcijo so se tudi letos… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem