Arhiv novic 19.04.2019

Peter Rauch: Metalec

Domžalec 19.04.2019
Gravitacija, znoj in bobnenje. Nepričakovani udarci, ki stresajo tla in zamolkli zvoki udarcev težkih bremen skritega domžalskega podzemlja, ki se razkriva z enim samim, skoraj neopaznim znakom – stikalom. Metalec je človek z neverjetnim opisom… »

V ŽIVO ob 19:00: Neposreden prenos bogoslužja velikega petka iz Homca

Domžalec 19.04.2019
Obhajamo velikonočno tridnevje – bogoslužno dogajanje velikega tedna, ki preko bogate simbolike in izbora svetopisemskih besedil uvede vernike v veliko noč, ki je najpomembnejši krščanski praznik. Na veliki petek se spominjamo Jezusovega trpljenja… »

Nanine karikature: Albert Einstein

Domžalec 19.04.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo stand up komika in radijca Željka Čakarevića – Željkić & Željudin… »

Če imate vrt in knjižnico, imate vse, kar potrebujete

Domžalec 19.04.2019
Konzorcij partnerjev Ustanova Hiša eksperimentov, Inštitut Jožef Stefan, Kemijski inštitut in Tehniški muzej Slovenije je skupaj sooblikoval čudovit projekt “Noč ima svojo moč”. Cilj tega projekta je zasnovati skupek aktivnosti, ki jih bodo… »

Naslikano s piksli

Domžalec 19.04.2019
V Centru za mlade Domžale je v četrtek, 18. aprila 2019, potekalo odprtje fotografske razstave »Naslikano s piksli«, ki so jo pripravili mladi fotografi pod mentorstvom Klemna Brumca. Gre za zanimiv projekt fotografov, ki so se poglobili v dela starih… »

Občinsko darilo – denarni prispevek za novorojence v občini Domžale v višini 390 evrov

Domžalec 19.04.2019
Domžalski občinski svetniki so se v četrtek, 18. aprila 2019, sestali na 4. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na dnevnem redu pa so imeli enajst točk. Med drugim so po krajšem postopku obravnavali in sprejeli Odlok o denarnem prispevku… »

V Mačkovcih zagorelo v kuhinjski napi

Domžalec 19.04.2019
Danes nekaj pred 18.30 uro je v eni izmed vrstnih stanovanjskih hiš v naselju Mačkovci prišlo do požara kuhinjske nape. Že pred prihodom gasilcev so se gašenja požara z ročnim gasilnim aparatom lotili domači, dokončno pa so ga pogasili gasilci… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem