Arhiv novic 23.04.2019

Prvomajsko kresovanje in golaž v Športnem parku Radomlje

Domžalec 23.04.2019
Kot vsako leto, bodo tudi letos 30. aprila v Športnem parku Radomlje tradicionalno prižgali največji kres daleč naokoli! Od 19. ure dalje bo obiskovalce zabavala skupina Gino ‎& Band. Za bogat srečelov, odlično vzdušje, dobro hrano in hladno… »

Bi šel kdo na zmenek v Groblje?

Domžalec 23.04.2019
Gledališče slepih in slabovidnih Nasmeh je v letošnjem letu z uprizoritvijo Bergerjevega prvenca Zmenki, poskrbelo, da je za njimi že sedma uprizoritev gledaliških del, s katerimi gostujejo in razveseljujejo občinstvo na odrih različnih kulturnih… »

Noč knjige ob Svetovnem dnevu knjige

Domžalec 23.04.2019
Noč knjige je mednarodni projekt ob Svetovnem dnevu knjige, ki podpira in slavi knjigo in branje kot temeljna gradnika zdrave družbe. Vabimo vas, da si ob tem dnevu v Knjižnici Domžale izposodite bralni paket in se prepustite našemu izboru. V paketu… »

V spremstvu ponosne mame so po Kamniški Bistrici zaplavale mlade račke

Domžalec 23.04.2019
Minule dni so po Kamniške Bistrice zaplavale prve mlade račke v spremstvu ponosne mame race. Prav veselje jih je gledati, kako se sončijo na skalah ob reki, še lepše pa jih je opazovati, ko zaplavajo v čisti vodi med jato rib, ki jih je v Kamniški… »

Iščete delo? Gostilna Repanšek iz Homca v svoj kolektiv vabi osebo z veseljem do kuhanja!

Domžalec 23.04.2019
Gostilna Repanšek iz Homca, ki velja za domačo družinsko gostilno z več kot stoletno tradicijo, v svoj kolektiv vabi kuharja/kuharico ali osebo z veseljem do kuhanja. Če vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv, obenem pa si želite… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem