Arhiv novic 25.08.2019

Mengeš iz preteklosti v sedanjost in za prihodnost: Planinstvo v Mengšu

Domžalec 25.08.2019
Turistično društvo Mengeš vsako leto organizira kulturno-etnološko prireditev »Mengeš iz preteklosti v sedanjost in za prihodnost«, na katerih je do sedaj gostilo že kar nekaj društev in dejavnih članov iz Mengša in okolice. Letos so gostili… »

Na Studenec prihaja Prodana nevesta

Domžalec 25.08.2019
Za zaključek letošnjega 19. kulturnega poletnega festivala Studenec na oder Poletnega gledališča Studenec prihaja Prodana nevesta, komična opera v treh dejanjih, SNG Opere in balet Ljubljana. Najnovejšo režijo opere Prodana nevesta, ki je zaradi… »

Konjeniški praznik v Konjeniškem centru Brdo pri Ihanu

Domžalec 25.08.2019
V Konjeniškem centru Brdo pri Ihanu, kjer se poleg konjeniškega centra nahaja tudi atraktivna lokacija za preživljanje prostega časa v naravi, so imeli v nedeljo, 25. avgusta 2019, pravi konjeniški praznik, saj je potekalo tekmovanje v dresurnem… »

Med delom na strehi omahnila v globino in se huje poškodovala, eden v smrtni nevarnosti

Domžalec 25.08.2019
Včeraj okrog 8. ure sta je na območju Domžal prišlo do delovne nesreče, saj sta med popravilom strehe dve osebi omahnili v globino na tla in se huje telesno poškodovali. Obe osebi so reševalci NMP Domžale z reševalnim vozilom prepeljali v UKC… »

V Radomljah voda vdrla v hišo, v Športnem parku Dob gorela elektro omarica

Domžalec 25.08.2019
Včerajšnje popoldne in večer so zaznamovale številne močne nevihte z nalivi in točo, ki so obilico preglavic povzročile na Koroškem in Dolenjskem. Na območju Domžal je bila narava na srečo tokrat prizanesljivejša, če odmislimo točo v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem