Arhiv novic 10.09.2019

Spretnosti na avto slalomski vožnji v Lukovici pokazale tudi ženske

Domžalec 10.09.2019
Člani Avto-moto društva Lukovica so v soboto, 7. septembra 2019, v sklopu praznovanja 24. občinskega praznika Občine Lukovica pripravili septembrski avto slalom, na katerem so se pomerili člani in simpatizerji društva. Spretnosti manevriranja so… »

Letno srečanje Društva podeželskih žena Blagovica – Trojane v znamenju čudovitega razgleda, smeha in kulinarike

Domžalec 10.09.2019
Več kot 70 članic Društva podeželskih žena Blagovica – Trojane in njihovih društvenih kolegic iz Društva podeželskih žena Lukovica ter društev podeželskih žena Moravče in Tuhinjske doline, ki prihajata iz sosednjih občin Moravče in… »

Uspešna teniška sezona 2019 za Pio Lovrič

Domžalec 10.09.2019
Z neverjetnim začetkom sezone, finalom na mednarodnem turnirju v Mariboru, z zmago v dvojicah ranga 2 na Slovaškem in tretji mestom na Češkem ranga 1 posamezno, odličnimi uspehi v Braziliji na najmočnejšem turnirju ranga A, se je uspešno… »

Nov leseni pod v Češminovem parku

Domžalec 10.09.2019
Češminov park marsikateremu občanu predstavlja prostor za oddih in umik iz mestnega vrveža. Najbolj zaživi ob različnih dogodkih in prireditvah, med katerimi ima osrednje mesto praznovanje občinskega praznika Spoznajmo se, praznujmo skupaj!. V… »

V Študi trčila osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Domžalec 10.09.2019
Danes okrog 16.30 ure je na nadvozu avtoceste v Študi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in starejši kolesar, ki je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe. Po podatkih policije, je do nesreče prišlo… »

Alpinistično poletje Alpinističnega odseka Planinskega društva Domžale

Domžalec 10.09.2019
Poletna plezalna sezona se za domžalske alpiniste že devet let začenja z Benkotovim memorialom. Že tolikokrat smo se na Kamniškem sedlu zbrali v spomin na Klemna Mikliča – Benkota. Verjetno najbolj nasmejanega domžalskega ljubitelja alpskih sten… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem