Arhiv novic 11.09.2019

V Domžale prihajajo orgličarji z vseh vetrov

Domžalec 11.09.2019
Tretje tradicionalno, tokrat že mednarodno srečanje orgličarjev bo v Domžalah potekalo v soboto, 14. septembra. Večnamensko ploščad ob domžalskem tržnem prostoru bodo namreč zasedli najbolj znani in priljubljeni slovenski izvajalci, ki igrajo na… »

Pirueta na pripravah na Rogli

Domžalec 11.09.2019
Od petka, 30. 8. do nedelje, 1. 9. 2019, tik pred pričetkom novega šolskega leta, ki je tudi mlade športnike znova posadil za šolske klopi, so člani Kotalkarskega kluba Pirueta Domžale pridno trenirali. Z intenzivnimi treningi so se na Rogli… »

Domžalski gasilci z gasilskim špalirjem Janeza in Lidijo pospremili v zakonski stan

Domžalec 11.09.2019
Poroka je zagotovo mejnik v življenju za vse, ki se podajajo na skupno življenjsko pot. Seveda pa si vsi mladoporočenci želijo, da je ta dan kar se da popoln, da jim le-ta ostane v najlepšem spominu. Tu seveda ne šteje samo uradni del, kot sta… »

Brdski sadovnjak na široko odprl svoja vrata obiskovalcem

Domžalec 11.09.2019
Prva septembrska sobota je bila v poskusnem sadovnjaku Brdo pri Lukovici rezervirana za ljubitelje sadjarstva. V sadovnjaku Kmetijskega inštituta Slovenije, ki obsega več kot 16 hektarov, je potekal tradicionalni dan odprtih vrat, kjer so obiskovalci… »

Z Gajo in Jakom razigrano v jesen. Naj bo vašim malčkom udobno in lepo!

Domžalec 11.09.2019
Poletje se počasi poslavlja, prihaja jesen. Z njo pa novo šolsko leto. Za nekatere tudi vstop v prvi razred, za druge prvi vstop v vrtec … Starši pa nazaj na delo in zopet vsi skupaj v ustaljeno rutino. Vsekakor je spomin na poletje še zelo živ, a… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem