Arhiv novic 12.09.2019

Pomembno obvestilo za vpis pacientk k dr. Mojci Jemec in dr. Nini Osvald Avguštin

Domžalec 12.09.2019
Iz Zdravstvenega doma Domžale sporočajo, da zaradi izjemno velikega zanimanja pacientk za vpis k dr. Mojci Jemec in dr. Nini Osvald Avguštin od ČETRTKA 12. 09. 2019 DO VKLJUČNO S PETKOM 20. 09. 2019 NADALJNJA REGISTRACIJA NI MOŽNA. Nadaljnja… »

Podpis “Okvirnega sporazuma o urejanju in vzdrževanju občinskih cest na območju občine Domžale za obdobje 2019 –…

Domžalec 12.09.2019
Občina Domžale je spomladi letos na Portalu javnih naročil objavila javno naročilo z namenom sklenitve, na osnovi katerega je bil z odločitvijo o oddaji javnega naročila kot najugodnejši ponudnik izbran izvajalec HNG d.o.o., Prešernova c. 35… »

Ali osvetljenost cestišča vpliva na hitrost udeležencev v prometu?

Domžalec 12.09.2019
Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani bo v tem mesecu v Domžalah pričela s projektom, s katerim želi ugotoviti, kako osvetljenost cestišča vpliva na hitrost udeležencev v prometu. Mnenja so namreč različna. Nekateri strokovnjaki namreč… »

V Črnem grabnu so živeli zanimivi ljudje

Domžalec 12.09.2019
Raznoliko dogajanje ob praznovanju občinskega praznika Občine Lukovica se je po prvem septembrskem vikendu polnem prireditev zaključil v nedeljo, 8. septembra, v vasi Krajno Brdo nad naseljem Krašnja. Na domačiji Jernač so namreč postavili dve… »

Na Trojanah so se družili za dober namen

Domžalec 12.09.2019
Vikend med 6. in 8. septembrom je v večini krajevnih skupnosti v občini Lukovica potekalo zanimivo dogajanje, ki je privabilo domačine in obiskovalce iz drugih krajev. Tako je bilo tudi v soboto, 7. septembra, na igrišču poleg gasilskega doma na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem