Arhiv novic 15.09.2019

Na Hroščkovem festivalu odprli novo pravljično-doživljajsko pot “Pravljični Šumberk”

Domžalec 15.09.2019
Letošnji Hroščkov festival, ki je v soboto, 14. septembra 2019, Češminov park napolnil z otroškim vrvežem, je bil nekaj posebnega, saj so prav na ta dan odprli novo pravljično-doživljajsko pot “Pravljični Šumberk”, na katero so se v… »

Zagorelo v razdelilni transformatorski postaji podjetja Količevo Karton

Domžalec 15.09.2019
Danes nekaj pred 14. uro je v podjetju Količevo Karton prišlo do manjšega požara v razdelilni transformatorski postaji. Požar so pričeli gasiti zaposleni, dokončno pa so ga pogasili gasilci, ki so še prezračili prostore ter opravili pregled s… »

Z novimi pridobitvami še več ljubezni v zraku

Domžalec 15.09.2019
V Smučarsko skakalnem klubu Sam Ihan strmijo k napredku družbe, dobrobitu občank in občanov ter veselju in sreči malih in velikih skakalcev. Klub tudi skrbi, da so pogoji in infrastruktura, ki jo imajo na voljo v skakalnem centru Ihan kar se da… »

Domžalskih sedem ponovno na domačem odru

Domžalec 15.09.2019
Po odmevnem koncertu septembra 2018, se je domžalskih sedem vrnilo na domači oder. Komajda leto dni po prvem koncertu so se srečali v nepričakovanih novih vlogah: iz študentov in sveže pečenih umetnikov so se prelevili v zagrete pedagoge, izkušene… »

Tradicionalno srečanje invalidov: “Že 44 let pomagamo in smo radi skupaj”

Domžalec 15.09.2019
Vsakokratnega začetka septembra se že vrsto let posebej veselijo člani in članice Medobčinskega društva invalidov Domžale, kar 1310 jih je, ob njih pa še 380 podpornih članov, ki so kljub delitvi na posamezne občine vse do danes na območju… »

Orglice so v Domžalah zaigrale že tretjič

Domžalec 15.09.2019
Tretje tradicionalno tokrat že mednarodno srečanje orgličarjev je v Domžalah potekalo v soboto, 14. septembra 2019. Večnamensko ploščad ob domžalskem tržnem prostoru so namreč zasedli najbolj znani in priljubljeni slovenski izvajalci, ki igrajo… »

Pripravniki PGD Lukovica deseto mesto v državi proslavili na domači veselici

Domžalec 15.09.2019
Po lanskoletni organizaciji državnega tekmovanja v gasilski orientaciji, ki jo je gostila občina Moravče, so se najboljši pionirji, pionirke, mladinci, mladinke ter gasilci pripravniki in gasilke pripravnice pomerili na Kopah, kjer je potekalo 22… »

Pregled dogajanja med vikendom: Nesreče, promet, vlomi…

Gorenjski utrip 15.09.2019
Slika: pixabay.com Gorenjski Operativno komunikacijski center je v dveh dneh na številko 113 sprejel: 18 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo, od tega 4 s telesnimi poškodbami 12 kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem