Arhiv novic 16.09.2019

20. Tednik Domžalca: Pregled aktualnih tedenskih novic

Domžalec 16.09.2019
Teden je naokoli in pred vami je nov Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih za vas pripravlja ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 20. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica… »

Z akvarelom v jesen in zimo

Domžalec 16.09.2019
S slikarsko razstavo “Z akvarelom v jesen in zimo”, ki bo v dvorani Knjižnice Domžale na ogled od 17. do 30. septembra 2019, bo svoje slikarsko ustvarjanje predstavila slikarka Katarina Vidmar. Slikarstvo jo je poklicalo v zrelih letih, ko se je… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Pod vplivom maliganov trčil v ograjo, tatvina avta, motorja …

Domžalec 16.09.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Toyota Hylux, registrskih oznak LJ DJ-931, tatvino kolesa z motorjem znamke Piaggio Bravo, registrskih oznak LJ RP-45, tatvino motorja znamke Ducati, rdeče barve ter… »

Poromali so k sv. Notburgi v Groblje

Domžalec 16.09.2019
V Grobljah je v nedeljo, 15. septembra 2019, potekalo drugo romanje k sv. Notburgi. Tradicijo romanja k sv. Notburgi so lani po več kot 140 letih obudili člani Folklornega društva Groblje, ki so k sodelovanju povabili tudi Turistično društvo Jarše… »

Obvestilo glede nadaljnjega vpisovanja pacientk h ginekologinji dr. Mojci Jemec in dr. Nini Osvald Avguštin

Domžalec 16.09.2019
Obveščamo vas, da je Zdravstveni dom Domžale na svoji spletni strani objavil natančna navodila glede nadaljnjega vpisovanja pacientk h ginekologinji dr. Mojci Jemec in dr. Nini Osvald Avguštin. Navodila si lahko preberete pod zavihkom “Ambulante in… »

“Oči, mami, ko bom velik, bom gasilec”

Domžalec 16.09.2019
V nedeljo, 14. septembra 2019, se je Češminov park obarval v rdeče barve, za kar so poskrbeli gasilci iz vseh štirinajst gasilskih društev in poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki so vključeni v Gasilsko zvezo Domžale. Gasilci so tam pripravili… »

Pred izvozom za Domžale trčila štiri osebna vozila

Domžalec 16.09.2019
Danes okrog 15.10 je na štajerski avtocesti pred izvozom za Domžale, iz smeri Šentjakoba, prišlo do naleta štirih osebnih vozil, od tega je eno vozilo vleklo počitniško prikolico. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna… »

Romana Tomc: “Napovedane spremembe pokojninskega sistema so le populistični bonbončki”

Gorenjski utrip 16.09.2019
Petkova okrogla miza seniorskih organizacij SDS, NSi in SLS o spremebah pokojninske zakonodaje Na področju pokojninske zakonodaje se nam obetajo spremembe. So te zadovoljive, glede na stanje, v katerem se je znašel slovenski pokojninski sistem? Na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem