Arhiv novic 17.09.2019

Tekmovalci Smučarskega kluba Ihan osvojili štiri naslove državnih prvakov

Domžalec 17.09.2019
Na Pokljuki je minuli vikend potekalo letno državno prvenstvo v biatlonu na tekaških rolkah, kjer so več kot odlično nastopili tekmovalci in tekmovalke Smučarskega kluba Ihan, saj imajo v svojih vrstah kar tri državne prvake v sprintu in državnega… »

Člani ŠD Krašnja organizirali orientacijski pohod in gostili prijatelje pohodnike iz Kamnja

Domžalec 17.09.2019
Tretja septembrska nedelja je bila razgibana za člane Športnega društva Krašnja, ki so izkoristili čudovit zgodnje jesenski dan za športno druženje. V občino Lukovica so že enajsto leto zapored v sodelovanju s KUD Fran Maselj Podlimbarski… »

IV. izmena poklicnih gasilcev CZR Domžale se je na Murterju poklonila preminulim gasilcem

Domžalec 17.09.2019
V poklicni gasilski enoti CZR Domžale gasilci delujejo v štirih izmenah. Poleg tega, da večino časa na delovni izmeni preživijo skupaj, pa se pogosto podajo tudi na kakšne skupne športne in družabne aktivnosti. Skupno druženje izven delovnega… »

Obvestilo o spremembi lokacije zbiranja nevarnih odpadkov v KS Jarše-Rodica

Domžalec 17.09.2019
Uporabnike z območja Krajevne skupnosti Jarše-Rodica obveščamo, da je zaradi del pred gasilskim domom prišlo do spremembe lokacije zbiranja nevarnih odpadkov. Prosimo vas, da nevarne odpadke pripeljete na parkirišče na naslovu Jarška cesta 77… »

Ne pozabi name

Domžalec 17.09.2019
Septembra po vsem svetu poteka mednarodna kampanja za ozaveščanje o demenci, ki naj bi povečala vedenje o tej bolezni. V Domžalah bomo svetovni dan Alzheimerjeve bolezni obeležili v četrtek, 19. septembra 2019, ob 19. uri s posebnim dogodkom v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem