Arhiv novic 18.09.2019

Z akvarelom Katarine Vidmar v jesen in zimo

Domžalec 18.09.2019
Z razstavo “Z akvarelom v jesen in zimo” v Knjižnici Domžale, slikarka Katarina Vidmar predstavlja slike jesenskih in zimskih motivov narave, za katere so jo v veliki meri navdihnile podobe v Arboretumu Volčji Potok. S slikanjem v živo, pa je… »

Občinskemu praznovanju so se s strelskim tekmovanjem pridružili tudi lovci LD Lukovica

Domžalec 18.09.2019
Praznovanju občinskega praznika Občine Lukovica so se tradicionalno pridružili tudi lovci iz Lovske družine Lukovica ter njihovi prijatelji iz sosednjih lovskih družin Trojane, Moravče, Domžale in nekateri iz okolice ljubljanskega lovskega… »

Pred vrati je 7. dobrodelni pohod na Sv. Primoža

Domžalec 18.09.2019
Tudi letos bo ekipa Modrih novic v sodelovanju s partnerji in podporniki projekta že sedmo leto zapored organizirala dobrodelni pohod na Sv. Primoža nad Kamnikom. Poleg vseh pozornosti, ki so jih naši zvesti pohodniki že vajeni (majica, malica… »

S kombijem zapeljal s ceste in se prevrnil na bok

Domžalec 18.09.2019
Včeraj okrog 22. ure je v Spodnji Dobravi pri Moravčah voznik s kombiniranim vozilom Renault Trafic zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in se prevrnil na bok. Voznik je v nesreči utrpel poškodbe. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih… »

Potepanje po Krasu

Domžalec 18.09.2019
V Radomljah so 16. septembra 2019, odprli fotografsko razstavo Jesen na Krasu. V Galeriji Dom in v Kodrovi dvorani je na ogled preko šestdeset barvnih fotografij, ki so jih v objektiv ujeli Jože Kragelj, Špela Kragelj Bračko in Jasna Bračko. Z… »

Med Gorjušo in Dobom voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste ter čelno trčil v drevo

Domžalec 18.09.2019
Danes okrog 7.30 ure je na lokalni cesti Gorjuša – Dob voznik z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste ter čelno trčil v drevo. 43-letni voznik je v nesreči utrpel lažje poškodbe. Jernej Slapar, vodja intervencije dnevne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem