Arhiv novic 19.09.2019

Sprehodili so se za spomin

Domžalec 19.09.2019
21. septembra obeležujemo svetovni dan Alzheimerjeve bolezni. Alzheimerjeva bolezen predstavlja najbolj pogosto obliko demence, in sicer več kot dve tretjini oblik demenc. Demenca je ena izmed najbolj pogostih bolezenskih stanj možganov. Gre za sindrom… »

Domžalski svetniki o prostorski problematiki in širitvi Zdravstvenega doma Domžale

Domžalec 19.09.2019
Domžalske občinske svetnice in svetniki so se po poletnem premoru danes sestali na 6. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri so obravnavali devet točk dnevnega reda, med drugim so se seznanili tudi s prostorsko problematiko… »

Na OŠ Jurija Vege Moravče aktivno ozaveščali o trajnostni mobilnosti

Domžalec 19.09.2019
OŠ Jurija Vege Moravče so se kot ambasadorji programa Varno na kolesu skupaj z OŠ Mengeš udeležili kolesarskega tabora v Planici in tako aktivno podprli poslanstvo Evropskega tedna mobilnosti, ki se odvija med 16. in 22. septembrom. V tem času so… »

Veter jih je božal po laseh

Domžalec 19.09.2019
Češminov park v Domžalah je danes dopoldan zasedlo okrog 600 osnovnošolcev iz šestih domžalskih osnovnih šol, ki so sodelovali na prireditvi Veter v laseh, na kateri so spoznavali aktivnosti domžalskih društev in organizacij ter se preizkusili v… »

V Radomlje prihaja “Druščina” – nekaj popolnoma drugačnega, a nič manj privlačnega

Domžalec 19.09.2019
Kulturno društvo Mlin Radomlje z zadovoljstvom napoveduje premiero glasbene komedije DRUŠČINA, ki bo v petek, 27. septembra, ob 20. uri v Kulturnem domu Radomlje. Po uspehu muzikalov »Moje pesmi, moje sanje«, »Annie«, »Pepelka« in koncerta… »

Erik Meglič, najuspešnejši univerzalni zastopnik Zavarovalnice Triglav v letu 2018: “Vem, kako razviti pravi odnos s…

Domžalec 19.09.2019
Erik Meglič je z zmagama v dveh od petih kategorij zaznamoval izbor najuspešnejših prodajnikov Zavarovalnice Triglav v preteklem letu. Sodelavec iz največje območne enote vodilne slovenske zavarovalnice se je ekipi Triglava pridružil pred dobrimi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem