Arhiv novic 20.09.2019

Nanine karikature: Ivan Sivec

Domžalec 20.09.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo Salme Hayek, priljubljene hollywoodske igralke mehiškega porekla… »

Pijan in brez izpita v napačno smer – Policisti prosijo očividce za pomoč!

Domžalec 20.09.2019
Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so danes ponoči nekaj po 2. uri obravnavali voznika osebnega vozila, ki je po štajerski avtocesti iz smeri Šentjakoba proti Lukovici vozil po nasprotni strani avtoceste. Policisti so voznika ustavili, pri… »

Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni s posebno prireditvijo obeležili tudi v Domžalah

Domžalec 20.09.2019
Septembra po vsem svetu poteka mednarodna kampanja za ozaveščanje o demenci, ki naj bi povečala vedenje o tej bolezni. Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni smo s posebnim dogodkom obeležili tudi v Domžalah. V organizaciji Kulturnega doma Franca Bernika… »

Raznolika ponudba Kamnika na svetovni dan turizma

Domžalec 20.09.2019
Pod okriljem Svetovne turistične organizacije (UNWTO) vsako leto 27. septembra ves svet praznuje svetovni dan turizma. Letošnja tema je Turizem in zaposlitev: boljša prihodnost za vse. Na Svetovni dan turizma pa bodo tudi v Kamnik na voljo številni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem