Arhiv novic 22.09.2019

V Parku Martina Krpana postavili javne sanitarije

Domžalec 22.09.2019
Ne dolgo nazaj smo na našem portalu objavili reportažo o novem domžalskem parku Martina Krpana, ki občankam in občanom ter tudi drugim obiskovalcem prinaša bioenergijsko učinkovit prostor za prijetno druženje in gibanje na prostem. V minulih dneh… »

Mengeški likovniki sodelovali v TV oddaji Dobro jutro in na Sejmu v Mengšu

Domžalec 22.09.2019
S pesmijo v srcu se je v petek 20. septembra, začelo malo megleno jutro in „Dobro jutro« v Mengšu, televizijska oddaja TV Slovenija, v kateri so se predstavljala mengeška kulturna društva. Ob poskočni glasbi Godbe Mengeš, ki letos praznuje že… »

Spominska slovesnost pri spomeniku za Šumberkom ob 75-letnici usmrtitve aktivistov Osvobodilne fronte

Domžalec 22.09.2019
Združenje borcev za vrednote NOB Občine Domžale in Krajevna organizacija ZB za vrednote NOB Slavka Šlandra sta v soboto, 21. septembra 2019, pri spomeniku za Šumberkom pripravila spominsko slovesnost ob 75-letnici usmrtitve aktivistov Osvobodilne… »

Po blagoslovu motorjev so se podali še na revialno vožnjo po Dobu

Domžalec 22.09.2019
V župnijski cerkvi sv. Martina v Dobu pri Domžalah so imeli danes v nedeljo, 22. septembra 2019, po deseti maši blagoslov motorjev, po končanem obredu, ki ga je vodil dobski župnij Jure Ferlež, pa so si motoristi na glave poveznili čelade in se… »

TAK Domžale iz Maribora odnesel zmago, Petra Pavlič postavila državna rekorda!

Domžalec 22.09.2019
Začela se je nova sezona ekipnega državnega prvenstva v olimpijskem dviganju uteži, Težkoatletski klub Domžale je gostoval v Mariboru pri Level up. Moška ekipa TAK Domžale je dosegla kar 1408 točk in kronisti imajo zapisano, da je to najboljši… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem