Arhiv novic 24.09.2019

Dobrodelni gasilski koncert letos v znamenju jubileja

Domžalec 24.09.2019
V četrtek, 3. oktobra 2019, ob 19. uri se bo v Športni dvorani Domžale odvijal jubilejni 10. dobrodelni gasilski koncert, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev. Kot je že običaj… »

Helios Sunsi iz turnirja na Slovaškem s pokalom za 1. mesto

Domžalec 24.09.2019
Članska ekipa Helios Suns je pretekle tri dni sodelovala na mednarodnem turnirju v Levicah, na Slovaškem, in z dvema prepričljivima zmagama ter enim tesnim porazom na koncu prišla celo do prvega mesta. Domžalski košarkarji so se prvi dan turnirja… »

Zagret za tek – 42 spoznanj bosonogega viteza

Domžalec 24.09.2019
Marko Roblek, vitez dobrega teka in soorganizator enega najpriljubljenejših tekaških tekmovanj pri nas -Nočna 10ka, je napisal trenutno najbolj vročo knjigo o teku z naslovom Zagret za tek, v kateri boste izvedeli vse kar ste hoteli vedeti o teku, pa… »

Uspešni nastopi plesalcev Plesnega kluba Impulz na svetovnem prvenstvu v street plesih

Domžalec 24.09.2019
Minuli teden je veliko slovenskih plesalcev odplesalo na Češko na svetovno prvenstvo v street plesih. Vrnili so se nasmejani, polni novih dogodivščin in poznanstev ter v polnem zagonu na nova tekmovanja, ki prihajajo v oktobru mesecu. Plesalci… »

Igramo se, veselo pojemo in plešemo

Domžalec 24.09.2019
Med avgustom in oktobrom se je Slovenija vključila v vseevropski projekt Dnevi evropske kulturne dediščine, ki letos potekajo na temo dediščine, umetnosti in razvedrila. Poseben poudarek pa je letos tudi na novih digitalnih tehnologijah pri… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem