Arhiv novic 27.09.2019

Nova sezona prireditev v Knjižnici Domžale

Domžalec 27.09.2019
V prihodnjem tednu v Knjižnici Domžale in njenih enotah začnemo z novo sezono prireditev. Tudi tokrat se bomo potrudili, da obiskovalcem ponudimo dogodke, ki bodo zanimivi, strokovni in raznoliki. Sodelovali bomo z različnimi avtorji, ustvarjalci, z… »

Nanine karikature: Paul Newman

Domžalec 27.09.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo najbolj branega sodobnega slovenskega pisatelja in avtorja številnih… »

Svetovni dan turizma prinesel raznolike dogodke

Domžalec 27.09.2019
Različni turistični ponudniki so na letošnji svetovni dan turizma, ki od leta 1980 poteka 27. septembra, pripravili raznoliko ponudbo. V Termah Snovik so pripravili Kneippov dan odprtih vrat, v Arboretumu Volčji Potok brezplačno vodenje po parku… »

Zagret za tek: Vse kar ste hoteli vedeti o teku, pa si tega niste upali vprašati

Domžalec 27.09.2019
Marko Roblek je teku predan že 27 let. Pretekel je okoli 50 maratonov, deset od tega bos. Tek dviguje razpoloženje, pomlajuje, med tekom se rojevajo dobre ideje in spoznava nove ljudi. Je zagovornik minimalizma, saj meni, da popolnost lahko dosežeš… »

Izšla je nova številka Slamnika – september 2019

Domžalec 27.09.2019
Izšla je septembrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom… »

“Narejeno v Domžalah” – Hvaležni za izkušnjo sprejetosti!

Domžalec 27.09.2019
Mladi fantje in dekleta, ki so vključeni v dnevni center Društva Verjamem vate, si bodo 4. september 2017, zapomnili za vse življenje. Takrat se je namreč odprlo okno v samostojnost petim mladim, ki se zaradi svojih značilnosti niso bili sposobni… »

Takrat, ko je komendski sejem, vse poti vodijo v Komendo!

Domžalec 27.09.2019
V Komendi se bo v petek, 4. oktobra 2019, začel 24. Jesenski kmetijsko obrtni sejem, ki bo potekal vse do nedelje, 6. oktobra 2019. Tradicionalni sejem, ki ga organizira Konjeniški klub Komenda, vedno postreže z bogatim razstavnim programom številnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem