Arhiv novic 29.09.2019

Gobar pač ne more biti vsak

Domžalec 29.09.2019
Gobarska sezona je na vrhuncu, gobarji vseh vrst, ki jih je običajno več kot gob, pa so letos kar malce razočarani, saj je gob zaradi nestanovitnega vremena manj kot pretekla leta. Že kar nekaj časa je gobarjenje pri nas priljubljen hobi mnogih… »

Študa gostila regijsko tekmovanje za starejše gasilke in gasilce in za Pokal KS Simona Jenka

Domžalec 29.09.2019
V Študi pri Domžalah je v soboto, 28. septembra 2019, potekalo regijsko tekmovanje starejših gasilk in gasilcev Regije Ljubljana III ter obenem še tekmovanje za Pokal Krajevne skupnosti Simona Jenka. Tekmovanja se je udeležilo enaindvajset moških… »

Z Lidijo Bašič Jančar o nasilju za štirimi stenami, ki mu je treba reči odločno NE ter o partnerskem odnosu

Domžalec 29.09.2019
Z Lidijo Bašič Jančar, zakonsko in družinsko terapevtko in vodjo enote Študijsko-raziskovalnega centra za družino v Domžalah, smo se pogovarjali o predvidenih predavanjih v okviru ŠOLE ZA DRUŽINO, projektom, ki se že tretjo leto izvaja na… »

Pristno Pomursko – Domžalčanom ponudili najboljše in najokusnejše, kar ponuja Pomurje

Domžalec 29.09.2019
“Prijte fsi, šteri ste od kolena vekši, pa od podplata meši, z glasnimi gutami, friškimi petami ino trdimi mošnjami,” je na domžalskem tržnem prostoru vabil prekmurski pozvačin, kjer se je v soboto, 28. septembra 2019, odvijala prireditev… »

Nova miss Slovenije je Špela Alič, Domžalčanka Lucija Lampret miss osebnosti

Domžalec 29.09.2019
V Kulturnem domu Črnomelj je včeraj zvečer potekal finalni večer Miss Slovenije 2019, na katerem so okronali novo miss Slovenije za miss sveta. Miss Slovenije je postala Špela Alič, za njo sta se zvrstili prva spremljevalka Tinkara Smolar in druga… »

Družinski izlet v Kamniško Bistrico

Domžalec 29.09.2019
Vodniški odsek Planinskega društva Domžale v soboto, 5. oktobra 2019, organizira družinski izlet v Kamniško Bistrico. Izlet je namenjen in prilagojen družinam z mlajšimi otroki. Zbirno mesto: Dom v Kamniški Bistrici ob 9.00. Vožnja do zbirnega… »

S profesorjem Kuzmanom mlajšim v svet najzabavnejših šal na temo šole

Domžalec 29.09.2019
Po dvo ali tri-mesečnem premoru od aktivnosti v osnovni šoli, srednji šoli ali na fakulteti, smo znova sedli v šolske klopi. Srečali smo stare sošolce, dobili nove, … odvisno seveda od tega, v katerem razredu ali letniku smo. Zdaj ste tako… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem