Arhiv novic 30.09.2019

Ali pravilno recikliramo biološko razgradljive odpadke?

Domžalec 30.09.2019
Znano je, da biološko razgradljivi odpadki predstavljajo veliko obremenitev za okolje, saj se ob odlaganju iz njih proizvajajo tudi toplogredni plini (kot je metan itd.). K bolj skrbnemu ločevanju biološko razgradljivih odpadkov zagotovo prispevajo… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Vlomilci in tatovi polno zaposleni

Domžalec 30.09.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali vlom v več kleti, kjer storilec ni odtujil ničesar, vlom v osebno vozilo in tatvino torbice z vsebino, vlom v skladišče podjetja, iz katerega je vlomilec odtujil orodje ter poskus vloma v podjetje in… »

Podžupanja mag. Renata Kosec: “Zelo smo aktivni v smeri, da se uredi center Domžal”

Domžalec 30.09.2019
S prenovo dela Kolodvorske ceste, od železniške postaje do Ljubljanske ceste, se je ta del ceste preuredil v javno površino prvenstveno namenjeno pešcem in kolesarjem, še vedno pa bo po tej cesti potekal enosmerni promet. Kot ste lahko opazili ne gre… »

22. Tednik Domžalca: Pregled aktualnih tedenskih novic

Domžalec 30.09.2019
Teden je naokoli in pred vami je nov Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih za vas pripravlja ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 22. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica… »

V Centru za mlade Domžale lahko jezikate po nemško ali špansko

Domžalec 30.09.2019
Se želiš naučiti nemško ali izboljšati svojo nemščino? Ali pa bi jezikal po špansko? V Centru za mlade Domžale bodo v mesecu oktobru pričeli z začetnim in nadaljevalnim tečajem nemškega in španskega jezika. Prijave so odprte, izvedli pa se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem