Arhiv novic 02.10.2019

Tone Škarja – Spomini staroste

Domžalec 02.10.2019
Gorniški večeri, ki enkrat mesečno potekajo v domžalski knjižnici, poskušajo svojo podobo in značaj ujeti v barvit, a spoštljiv pogovor. Sogovorniki na gorniških večerih odkrivajo svet gora, raziskovalna, znanstvena in strokovna spoznanja o njih… »

Javna razgrnitev predlogov modelov vrednotenja nepremičnin za nepremičnine na območju občine Domžale

Domžalec 02.10.2019
Na podlagi 19. člena Zakona o množičnem vrednotenju nepremičnin (Uradni list RS, št. št. 77/17 in 33/19) Občina Domžale objavlja javno naznanilo s katerim obvešča javnost o javni razgrnitvi predlogov modelov vrednotenja nepremičnin, za… »

Doživite kulinarično obalo!

Domžalec 02.10.2019
Če niste eden izmed tistih srečnežev, ki lahko vsak dan uživajo ob pogledu na morje, vas bo morski oddih zagotovo poživil in vam prevetril misli. Slovenska obala in bližnja hrvaška Istra ponujata neskončno možnosti za potepe in različna… »

Portugalski Camino Domžalčanke Branislave Ogrinc: “Res je enkratno doživetje”

Domžalec 02.10.2019
Na Jakobovo pot ali El Camino de Santiago, ki je skupno ime za več romarskih poti, ki vodijo do katedrale Santiago de Compostela, postaja vedno bolj priljubljen način preživljanja počitnic, saj se vsako leto na omenjeno pot poda več kot četrt… »

Iščete zaposlitev? Podjetje KEMIKAL d.o.o. iz Kamnika ima prosto delovno mesto!

Domžalec 02.10.2019
Iščete delo? Če imate minimalno srednješolsko izobrazbo, ste komunikativni, skrbni in natančni ter imate pozitiven odnos do strank in dela, potem je prosto delovno mesto »POMOČNIK VODJE PROIZVODNJE« v podjetju KEMIKAL d.o.o. v Kamniku kot nalašč… »

Z mercedesom trčil in obtičal na zaščitni betonski ograji

Domžalec 02.10.2019
Danes nekaj po 14. uri je na viaduktu Petelinjek na štajerski avtocesti v smeri Celja prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila znamke Mercedes Benz, s katerim je trčil in obtičal na zaščitni betonski ograji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem