Arhiv novic 03.10.2019

Ruski komorni filharmonični orkester Klassika z domačimi solisti navdušil domžalsko občinstvo

Domžalec 03.10.2019
V Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah je v sredo, 2. oktobra 2019, potekal izjemen koncert, na katerem je nastopil Ruski komorni filharmonični orkester Klassika. Z orkestrom so nastopili tudi trije odlični domači solisti: Vita Peterlin iz Domžal… »

Helios Sunsi sezono odprli z zmago nad Širokim

Domžalec 03.10.2019
Domžalski košarkarji so po dveh mesecih priprav le dočakali prvo uradno tekmo v sezoni, v Ligi ABA2 so na domačem parketu gostili prvake Bosne in Hercegovine, HKK Široki. Z dobro igro v zaključku prvega polčasa in nadzorovanjem rezultata v drugih… »

Občinska zaščitno-reševalna vaja “Domžale 2019”

Domžalec 03.10.2019
V petek, 4. oktobra 2019, med 10. in 12. uro bo na več lokacijah v občini Domžale potekala zaščitno-reševalna vaja “Domžale 2019”. Na vaji, ki bo imela predpodstavko, da je občino Domžale zajel potres, bodo sodelovale vse enote, ki so… »

Uradna pesem naših odbojkarjev “Res je dober dan” je dobila tudi videospot!

Domžalec 03.10.2019
Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem “Res je dober dan”, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija. Po uspešnicah z aktualnega albuma “ Za vedno”, rekordno razprodanih… »

Marko Hren: Duhovno vodstvo v Sloveniji nekoč in danes

Domžalec 03.10.2019
Pri založbi Beletrina je pred kratkim izšla knjiga Marka Hrena o duhovnem vodstvu v Sloveniji. Avtor Marko Hren, ki je bil gost pogovornega večera na Srečanju pod slamniki, je pristaš transverzalne duhovnosti, ki zaradi izgube stika z izvirnimi… »

Obvestilo o popolni zapori ceste v križišču Ljubljanske in Kamniške ceste v Domžalah

Domžalec 03.10.2019
Od petka, 4. 10. od 9. ure do 8. 10. 2019 do 19. ure bo potekala popolna zapora ceste v križišču Ljubljanske in Kamniške ceste v Domžalah (glavno križišče pri Policijski postaji Domžale). Obvozi bodo ustrezno označeni, voznike pa prosimo za… »

Znani glasbeniki na dobrodelnem koncertu v Blunout klubu za Lizo

Domžalec 03.10.2019
“Moje ime je Liza. Stara sem sedem let. Zaradi prezgodnjega rojstva in zapletov po porodu imam cerebralno paralizo. Sem radoživa, zgovorna in radovedna deklica, ki s svojimi sošolci obiskujem prvi razred Osnovne šole Ihan. V svojem prostem času se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem