Arhiv novic 04.10.2019

Nanine karikature: Anthony Hopkins

Domžalec 04.10.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo ameriškega filmskega igralca in režiserja Paula Newmana, danes pa… »

Brezčasno otroštvo ujeto v objektiv Barbare Gregurič Silič

Domžalec 04.10.2019
V četrtek, 3. oktobra 2019, je v Centru za mlade Domžale potekalo odprtje fotografske razstave, ki jo je fotografinja in avtorica razstave Barbara Gregurič Silič poimenovala “Brezčasno otroštvo”. Razstavljene fotografije prikazujejo barvne… »

V Blunoutu so imenitni glasbeniki in obiskovalci Lizi narisali nasmeh na obraz

Domžalec 04.10.2019
Slovenci znamo stopiti skupaj, kadar je potrebno. To smo v preteklosti pokazali že večkrat, nazadnje v vseslovenski dobrodelni akciji zbiranje sredstev za Krisa, ki je obrodila bogate sadove, saj so v zelo hitrem času presegli znesek, ki ga mali Kris… »

Dobrodelni gasilski koncert z nami že 10 let – “Ker nam ni vseeno za sočloveka v stiski”

Domžalec 04.10.2019
Športna dvorana Domžale je v četrtek, 3. oktobra 2019, gostila že deseti dobrodelni gasilski koncert, ki ga vsako leto v mesecu oktobru – mesecu požarne varnosti organizirata Gasilska zveza Domžale in Občina Domžale. Jubilejni koncert je tudi… »

Družinska komedija Košarkar naj bo 2 se je vrnila z novo zgodbo

Domžalec 04.10.2019
Na filmska platna so se vrnili Ranta in njegovi prijatelji, novi košarkarski izzivi in prve ljubezenske težave. Osnovna šola je za filmske junake že skoraj pri kraju. Poletje trka na vrata, pred Rantovim moštvom pa je najpomembnejša košarkarska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem