Arhiv novic 06.10.2019

Nordijska hoja – šport, ki ponuja gibanje in uspehe

Domžalec 06.10.2019
Vsak dan lahko beremo priporočila o pomenu gibanja in korakov za zdravje. Vse to nam ponuja tudi nordijska hoja, ki v zadnjih letih pridobiva čedalje več privržencev. Še manj pa mogoče veste, da v nordijski hoji potekajo tudi tekmovanja. V Sloveniji… »

Odličen začetek sezone Helios Sunsev, padel tudi Šenčur

Domžalec 06.10.2019
Domžalski košarkarji so odlično odprli tekmovalni del letošnje sezone. Po zmagi v 1. krogu Lige ABA2 proti Širokemu, so tudi državno prvenstvo odprli zmagovito, a so se morali za slavje proti GGD Šenčurju še kako potruditi. Pred zadnjimi desetimi… »

Praznovanje 600-letnice prikazovanj Marije na Homcu

Domžalec 06.10.2019
Na Homcu so na rožnovensko nedeljo, 6. oktobra 2019, slovesno obeležili dogodek izpred 600 let, ki je za vedno zaznamoval zgodovino kraja. Cerkev, ki stoji na vrhu homškega hriba je posvečena Marijinemu rojstvu. Slovesno romarsko sveto mašo in… »

Dan domžalskega farnega žegnanja z novomašnikom Rokom Pogačnikom

Domžalec 06.10.2019
“Moli, moli rožni venec, ljubljeni slovenski krov, zvesto nad teboj počival bo Marijin blagoslov!” Spet je tu mesec oktober, mesec, ki je na poseben način posvečen rožnovenski Materi božji. Ali kdaj pomislimo, kako lepo ime ima ta molitev… »

Huda prometna nesreča pri Kompoljah, poškodovana sopotnica ostala ukleščena v vozilu

Domžalec 06.10.2019
Nekaj pred 1. uro zjutraj je na štajerski avtocesti pri Kompoljah prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, ki sta po trku trčili še v zaščitno betonsko ograjo in prometno infrastrukturo ob robu vozišča. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem