Arhiv novic 07.10.2019

V Preserjah eksplodiral plin, eksplozija poškodovala stanovalca

Domžalec 07.10.2019
Danes nekaj pred 17. uro je v stanovanjski hiši na Pelechovi cesti v Preserjah pri Radomljah pri vžigu sobne plinske peči prišlo do eksplozije. Sunek eksplozije je bil tako močan, da je stanovalca poškodovalo po obrazu in ga vrgel po tleh, v… »

23. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 07.10.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 23. Tednik Domžalca, v katerem vas bo… »

Na OŠ Rodica voda poplavila učilnice, na avtocesti gorelo v kabini vozila, ki je bilo pred tem ukradeno

Domžalec 07.10.2019
Poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto so bili minulo noč zelo zaposleni, saj so bili bo 1.42 uri obveščeni, da je na Osnovni šoli Rodica voda zalila več prostorov šole, ob 2.13 uri pa so prejeli obvestilo, da na štajerski… »

11. Veronikin tek

Domžalec 07.10.2019
Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo tudi letos poskrbel za ljubitelje teka. Odrasli udeleženci 11. Veronikinega teka se bodo pomerili na 10 kilometrski trasi v enem krogu po mestu Kamnik in okolici. Takšna trasa bo letos izvedena že tretjič… »

Po nekaj sušnih letih se avtokros spet vrača na domačo grudo – Avtokros Kaps Moravče 2019

Domžalec 07.10.2019
Drugi vikend v oktobru bodo krojili bencinski hlapi, saj bo na progi Kaps v bližini vasi Dvorje v Moravški dolini potekalo odprto državno prvenstvo Slovenije in Hrvaške v avtokrosu „Kaps motosport 2019“. Gre za prvo in edino progo v Sloveniji, ki… »

Krmilo članske ekipe ŽNK Radomlje prevzel Aljaž Gornik

Domžalec 07.10.2019
Krmilo članske ekipe ŽNK Radomlje je pred kratkim prevzel Aljaž Gornik, ki je ognjeni krst na klopi Radomljank doživel na tekmi proti Olimpiji. V ŽNK Radomlje se je preselil iz ljubljanskega Brava, kjer je deloval v večih vlogah. V NK Bravo je… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Nepridipravi na veliko vlamljali v vozila

Domžalec 07.10.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali deset vlomov v osebna vozila. V sedmih primerih so vlomilci iz vozil odtujili gotovino, denarnice in torbice z vsebino, razne predmete ter delovno orodje. V dveh primerih sta bila poskusa vlomilcev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem