Arhiv novic 09.10.2019

Uvod v Ahčinovo leto – Razstava o delu in življenju umetnika Franceta Ahčina

Domžalec 09.10.2019
France Ahčin (1919-1989) je bil izseljenski umetnik, ki je svojo zbirko več kot sto ustvarjenih del simbolično podaril rojstnemu mestu – Domžalam. Ob njegovem jubileju so v Menačenkovi domačiji v Domžalah pripravili uvod v »Ahčinovo leto« z… »

Gasilci na Račnem vrhu reševali sovo, ki je ostala ujeta v dimniku

Domžalec 09.10.2019
Kadar ljudje potrebujemo pomoč, so gasilci vedno tisti, ki takoj priskočijo na pomoč. Včasih pa se tudi zgodi, da njihovo pomoč potrebujejo tudi živali, ki se znajdejo v življenjski nevarnosti. Seveda se gasilci odzovejo tudi njihovemu klicu na… »

Županov sprejem ob Tednu otroka – “Naše pravice”

Domžalec 09.10.2019
V osrednji temi »Naše pravice«, ki je hkrati tudi izhodiščna pesem (avtorja Toneta Pavčka) ob letošnjem Tednu otroka, lahko med drugim preberemo, da je pravica pravic živeti, biti otrok, rojen za srečo, imeti mamo in očeta, s katerima si deliš… »

Utrinki z jesenskega krosa za učenke in učence osnovnih šol Domžalske regije

Domžalec 09.10.2019
Park Martina Krpana v Domžalah je v torek, 8. oktobra 2019, napolnil otroški živ žav, saj je kar okrog 700 učencev iz osnovnih šol Domžalske regije sodelovalo na jesenskem krosu, ki ga je v sodelovanju z Atletskim klubom Domžale organiziral Zavod… »

Za najmlajše tekače bo navijala tudi uspešna slovenska atletinja

Domžalec 09.10.2019
Najmlajše ljubitelje teka, ki so bodo v okviru 11. Veronikinega teka udeležili tekmovanja Ciciban teče, bo pred startom pozdravila uspešna slovenska atletinja Maruša Mišmaš, na cilju pa jih bo zabaval čarovnik Mare Čare. Kljub temu, da je v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem