Arhiv novic 11.10.2019

Nanine karikature: Vid Valič

Domžalec 11.10.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo znamenitega britanskega igralca Anthony Hopkinsa, danes pa je na… »

Calcitovke ne bežijo od vloge favoritinj, na kakšno od trofej računajo tudi v moški ekipi

Domžalec 11.10.2019
V Kamniku je vse nared za novo odbojkarsko sezono 2019/20. Njihova paradna konja vstopata v ples najboljših močno okrepljena, kadrovsko in finančno, v klubu pa upajo tudi, da se bo kamniška športna dvorana nalezla evforičnega vzdušja iz Stožic. O… »

V Trzinu se je poškodoval kolesar, ki je z električnim kolesom trčil v zapornico

Domžalec 11.10.2019
Danes nekaj pred 19.30 uro je pri Osnovni šoli v Trzinu kolesar z električnim kolesom trčil v zapornico. Kolesar je v nesreči utrpel lažje poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske… »

Manjkajoči del obvoznice v občini Mengeš v zaključni fazi

Domžalec 11.10.2019
Gradnja manjkajočega dela obvoznice v Mengšu, ki se je začela pomladi letos, je že zaključena. V prihajajočih dneh sledijo formalni postopki za pridobitev uporabnega dovoljenja. Na Občini Mengeš pričakujejo, da bo le-to pridobljeno konec meseca… »

Na Gorjuši divja zver napadla in hudo poškodovala konja

Domžalec 11.10.2019
V noči iz sobote na nedeljo je na ograjenem pašniku v manjšem zaselku Spodnji Jenič pri Gorjuši v občini Domžale konja napadla divja zver, zaradi česar je utrpel hujše poškodbe na zadnjem stegnu ter več poškodb po trupu in glavi. O dogodku so… »

Kamnik med najbolj trajnostnimi destinacijami na svetu

Domžalec 11.10.2019
Mednarodna organizacija Green Destinations je turistično destinacijo Kamnik uvrstila med 100 najbolj trajnostnih turističnih destinacij na svetu (Global Top 100 Sustainable Destinations). To je že drugo priznanje za občino Kamnik na področju zelenega… »

Turistično-predstavitveni film o Domžalah na Zagreb Tourfilm Festivalu prejel posebno nagrado žirije

Domžalec 11.10.2019
Objavljamo veselo novico, da je Turistično-predstavitveni film občine Domžale na mednarodnem turističnem festivalu v Zagrebu – Zagreb Tourfilm Festival prejel posebno nagrado žirije. “To je film o občini Domžale, zgodba o čudovitih ljudeh, ki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem