Arhiv novic 12.10.2019

Ihanski jutranji telovadci obeležili 10-letnico delovanja skupine

Domžalec 12.10.2019
Že polnih deset let se člani skupine Ihan, Društva Šole zdravja zbirajo v Športnem parku Ihan, kjer vsako jutro telovadijo po metodi 1.000 gibov. Skupina šteje 30 članic in članov, ki so med seboj zelo povezani, saj se po jutranji telovadbi ter ob… »

Fotografski natečaj “Pogled 2019”

Domžalec 12.10.2019
Center za mlade Domžale je septembra razpisal vseslovenski mladinski fotografski natečaj “POGLED 2019”. Na natečaju lahko sodelujejo mladi in njihovi mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi. Starostne kategorije: 1. do 15 let (na… »

Nepozaben dan s poklicnimi gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale

Domžalec 12.10.2019
Poklicni gasilci CZR Domžale vsako leto v mesecu oktobru – mesecu požarne varnosti pripravijo Dan odprtih vrat, na katerem se obiskovalci lahko pobližje seznanijo z njihovim delom, si ogledajo intervencijska vozila in opremo, vedno pa pripravijo tudi… »

11. Veronikin tek prinesel rekord proge v ženski kategoriji

Domžalec 12.10.2019
Letošnjega že 11. Veronikinega teka, ki ga vsako leto organizira Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, se je udeležilo okoli 200 odraslih tekačev. Desetkilometrsko traso sta najhitreje premagala Tobi Gaberšček med moškimi z rezultatom 34:28,8… »

Radomeljski jutranji telovadci imajo v svojih vrstah štiri sveže 80-letnike

Domžalec 12.10.2019
Skupina Radomlje Društva Šola zdravja, ki šteje več kot 40 jutranjih telovadcev, med njimi je tudi veliko pripadnikov moškega spola, se vsako jutro zbere na prijetni lokaciji ob reki Kamniški Bistrici, kjer si najprej voščijo dobro jutro, potem pa… »

Gasilci GZ Lukovica, PGD Studenec in CZR Domžale bolje spoznali Hoferjevo poslovno stavbo

Domžalec 12.10.2019
Pred letošnjim mesecem požarne varnosti so se vsa gasilska društva iz občine Lukovica in gasilskih enot iz okoliških občin v torek, 24. septembra, udeležila gasilsko reševalne vaje, ki je potekala na poslovni stavbi podjetja Hofer trgovina… »

Pia Lovrič v finalu profesionalnega turnirja ITF v tunizijski Tabarki

Domžalec 12.10.2019
Odlična novica prihaja iz tunizijske Tabarke, kjer ta teden v svojem drugem nastopu na članskih turnirjih ITF igra 17-letna Domžalčanka Pia Lovrič, ki je danes v polfinalu presenetljivo premagala prvo nosilko turnirja, Italijanko Martino Colgemno in… »

Električni mrk v delu Domžal: Med kopanjem poškodoval kablovoda, nato pa pobegnil

Domžalec 12.10.2019
Več občanov se je danes obrnilo na nas v zvezi z včerajšnjim večernim izpadom električne energije na območju dela občine Domžale (Ihan in okolica), odjemalci pa so bili brez električne energije več ur. Na Elektro Ljubljana so nam v zvezi z… »

Poslanci so simbol Slovenije

Savinjsko Šalaške 12.10.2019
Za šankom v Mozirju čepita dva Zgornje Savinjčana. Prsata natakarica je lepa slika za njuno sprostitev. Jože, ki bulji v obilno oprsje: “Si slišal, da so naši poslanci simboli Slovenije?” Vlado: “Ne me hecat!” Jože: “Ja, danes je to… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem