Arhiv novic 13.10.2019

Lokostrelec Žiga Ravnikar evropski prvak

Domžalec 13.10.2019
Od 30. septembra do 5. oktobra 2019, je na območju mogočnega srednjeveškega gradu Mokrice, ki se dviga nad stoletnimi gozdovi, na obsežnem golf igrišču, potekalo evropsko prvenstvo v poljskem lokostrelstvu, ki je zaradi atraktivnosti med tekmovalci… »

Sončna dvorana v Lukovici krajanom odpira svoja vrata

Domžalec 13.10.2019
Začetek novega šolskega leta je prinesel živahno vsakodnevno dogajanje v prostore nove večnamenske Sončne dvorane na Brdu pri Lukovici. V petek, 27. septembra 2019, je Občina Lukovica organizirala dan odprtih vrat, na katerega so bila povabljena… »

V Turnšah trčili osebni vozili, reševalci pet oseb prepeljali v bolnišnico

Domžalec 13.10.2019
Danes okrog 14. ure je v križišču v Turnšah v občini Domžale prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je pet udeležencev utrpelo poškodbe, katere so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Matjaž… »

Na ekološkem otoku v Ihanu ogenj pogoltnil zabojnike

Domžalec 13.10.2019
Včeraj okrog 22.30 ure ponoči je na ekološkem otoku v Športnem parku Ihan prišlo do požara zabojnikov za papir in steklo. Kljub hitri intervenciji gasilcev, je ogenj popolnoma uničil tri zabojnike, saj je bil ob njihovem prihodu na kraj požar že… »

Vsak Zemljan lahko reši življenje – Temeljni postopki oživljanja z uporabo AED

Domžalec 13.10.2019
Svetovna združenja za oživljanje, v Evropi Evropski reanimacijski svet ter v Sloveniji Slovenski reanimacijski sveti 16. oktobra obeležujejo Svetovni dan oživljanja. Njihov namen je spodbuditi laike, očividce ob srčnem zastoju, da pomagajo. V ta… »

Izjemen teden za domžalsko teniško igralko Pio Lovrič na profesionalnem ITF turnirju v Tabarki

Domžalec 13.10.2019
Včeraj smo na našem portalu poročali, da se je 17-letni domžalski teniški igralki Pii Lovrič na njenem drugem profesionalnem turnirju ITF, ki je ta teden potekal v tunizijski Tabarki, uspelo uvrstiti v finale med posameznicami, na katerem pa je… »

Sosedje iz Lukovice v Domžalah poskrbeli za enkratno vzdušje

Domžalec 13.10.2019
Prav pestro je bilo sobotno dopoldne na domžalskem tržnem prostoru, saj se je tokrat s svojo kulinariko, običaji, ponudbo, kulturnim programom in še marsičem predstavila občina Lukovica. Na prireditvi Dobrodošli v Domžalah so sodelovali številni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem