Arhiv novic 14.10.2019

V Gasilski zvezi Lukovica podelili čine 16 novim višjim gasilcem

Domžalec 14.10.2019
Stalna usposabljanja gasilcev so ključna za visoko raven njihove pripravljenosti in strokovnega znanja, ki so predpogoj za varno opravljanje tveganega in nevarnega dela. Od februarja do aprila je 16 gasilcev opravljalo teoretični in praktični del ter v… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Prehiter vinjen voznik trčil v zabojnike za odpadke in ograjo hiše

Domžalec 14.10.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše in vozila ter vlom v trgovino in kontejner, vlomilci pa so od tam odnašali vse, kar jim je prišlo pod roke. Tatove so zamikala tudi kolesa, saj so jih odtujili pet, od… »

Pri Prodajnem centru Breza trčila tovorno in osebno vozilo, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 14.10.2019
Danes nekaj po 12. uri je na Breznikovi ulici pri Prodajnem centru Breza prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je starejša voznica osebnega vozila utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev… »

6. tek na Limbarsko goro v znamenju sončnega vremena in vztrajnosti tekačev

Domžalec 14.10.2019
Sončno jesensko dopoldne v nedeljo, 13. 10. 2019, je bilo idealno za že 6. tek na Limbarsko goro, ki ga organizira Društvo krajanov Limbarska gora. Tekmovalci so se zbrali v Zalogu pri Moravčah, kjer so prevzeli startne številke, se ogreli in se ob… »

V Krašnji po teku in pohodu pojedli skoraj 600 krofov

Domžalec 14.10.2019
Člani Športnega društva Krašnja že 34. let zapored pozdravljajo jesen s tekom in pohodom za krof. Nič drugače ni bilo v nedeljo, 7. oktobra, ko so v dolini Črnega grabna potekali 34. tek za krof, 26. pohod za krof, 8. krofkov tek in z letošnjim… »

Spektakel z bencinskimi hlapi ponovno na domači grudi – “Avtokros Kaps Moravče 2019”

Domžalec 14.10.2019
Drugi vikend v oktobru so krojili bencinski hlapi, saj je na progi Kaps v bližini vasi Dvorje v Moravški dolini potekalo odprto državno prvenstvo Slovenije in Hrvaške v avtokrosu “Kaps motosport 2019”. Dogodek je uspel v vseh pogledih, tako z… »

Težkoatletski klub Domžale pokalni zmagovalec Slovenije!

Domžalec 14.10.2019
Ekipa TAK Domžale je z izvrstnimi nastopi dvigovalcev postala pokalni zmagovalec Slovenije v olimpijskem dviganju uteži! V Kranju je v organizaciji domačega kluba X-Gym Kranj pod okriljem Zveze olimpijskega dviganja uteži Slovenije potekalo pokalno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem