Arhiv novic 16.10.2019

Kako svojo podjetniško idejo preleviti v podjetniško priložnost?

Domžalec 16.10.2019
Vas zanima podjetništvo in želite tudi sami ustvariti svojo zgodbo o uspehu, pa še ne poznate recepta? Če je odgovor na omenjeno vprašanje pritrdilen, potem ne smete zamuditi 4. podjetniškega puncha, kjer boste spoznali zgodbo o uspehu, ki jo bo… »

Šola? Ni panike! – Delavnice o tehnikah učinkovitega učenja

Domžalec 16.10.2019
Ti učenja dela težave? Ne veš, kako se spopasti z obilico učne snovi? Na testih in spraševanju “zmrzneš”? Pridruži se nam na delavnicah tehnik učinkovitega učenja Šola? Ni panike! in spoznaj različne načine kako se spopasti z učno snovjo… »

SPEKTAK’L: Slovenski in avstrijski vinarji so se potili na dobski zelenici

Domžalec 16.10.2019
V “senci” kvalifikacijske tekme za EURO 2020 v ljubljanskih Stožicah med nogometnima reprezentancama Slovenije in Avstrije, je bil pred tem v Športnem parku Dob pri Domžalah na sporedu še en Spektak’L in sicer mednarodna prijateljska nogometna… »

Minimalna zmaga Radomljank

Domžalec 16.10.2019
Po reprezentančnem premoru je bil pretekli konec tedna zopet v znamenju ženskega ligaškega nogometa. Radomljanke so gostile ekipo Koper Obala in jo z golom Zale Kuštrin premagale z minimalnim rezultatom 1-0. Prve so zapretile rumene, ko je po… »

Zgodba s kraja prometne nesreče, ki vam bo dala misliti. Smo postali res tako brezbrižni?

Domžalec 16.10.2019
Danes obeležujemo Svetovni dan oživljanja, ki je namenjen ozaveščanju o pomeni oživljanja in nudenju temeljnih postopkih oživljanja. Prav hitro se lahko vsak izmed nas v določeni situaciji znajde pred človekom, ki rabi oživljanje. Ob tem dnevu je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem