Arhiv novic 18.10.2019

V Domžalah gostili avstralsko reprezentanco v kickboxingu

Domžalec 18.10.2019
Avstralska reprezentanca v kickboxingu se v te dni mudi na pripravah v Sloveniji. Da so si avstralski kickboxerji izbrali za priprave Slovenijo, je v prvi vrsti zaslužen domžalski kickboxer Marjan Bolhar, ki je lani v Avstraliji in letos na Novi… »

Mandale – Ustvarjalne delavnice za mlade

Domžalec 18.10.2019
Center za mlade Domžale v sodelovanju z Urško Grošelj, akademsko restavratorko, organizira delavnice, na katerih boste korak za korakom ustvarjali slikane mandale na papir spoznali tehniko slikanja akril, barvanje mandal in okrasili mandale z barvnimi… »

Proračuna Občine Domžale za leti 2020 in 2021 krepita zdravstvo, izobraževanje, šport in rekreacijo ter investicije v…

Domžalec 18.10.2019
Svetnice in svetniki Občinskega sveta Občine Domžale so se v četrtek, 17. oktobra 2019, sestali na 7. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri so obravnavali pet točk dnevnega reda, med drugim so v prvi obravnavali sprejeli odloka o… »

Iščete zaposlitev? Gostilna Pirc iz Rov pri Radomljah v svoj kolektiv vabi novega sodelavca/ko!

Domžalec 18.10.2019
Gostilna Pirc iz Rov pri Radomljah, ki se ponaša s 125-letno tradicijo, v svoj kolektiv vabi natakarja (M/Ž). Če vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv, obenem pa si želite novih delovnih izkušenj ter imate veselje dela z ljudmi, potem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem