Arhiv novic 19.10.2019

Pohod po Dolini Glinščice

Domžalec 19.10.2019
Vodniški odsek Planinskega društva Domžale organizira pohod po Dolini Glinščice. Pot nas bo iz Domžale popeljala do Boljunca v bližini Trsta, kjer se začne območje naravnega parka Doline Glinščice (Val Rosandra). Reka Glinščica je edina… »

V Domžalah z jesenskimi opravili po starih običajih pozdravili jesen

Domžalec 19.10.2019
Na domžalskem tržnem prostoru smo v soboto, 19. oktobra 2019, pozdravili jesen. Na prireditvi Dobrodošli v Domžalah so člani Turističnega društva Jarše-Rodica prikazali jesenska opravila, ki so jih nekoč opravljali naši dedje in babice, naši… »

Cvetke s Kolodvorske ali kako na hitro parkirati po domžalsko

Domžalec 19.10.2019
S prenovo Kolodvorske ceste smo v Domžalah dobili območje umirjenega prometa. Večina tamkajšnjih površin je po novem namenjena pešcem in kolesarjem, zato tam ni več možno parkirati, je pa zaenkrat še vedno omogočen enosmerni promet. Kljub temu… »

“NVO gre v šolo” – Radioklub Domžale na OŠ Dob

Domžalec 19.10.2019
Stičišče nevladnih organizacij osrednje Slovenije je na Osnovni šoli Dob organiziralo akcijo “NVO gre v šolo”, na kateri se je predstavil tudi Radioklub Domžale. Letos nam je organizator zaradi slabega vremena dodelil razred, kjer smo… »

“Požar v šotoru kmetijskega objekta v Zgornjih Jaršah in nesreče z nevarnimi snovmi na noge spravil gasilce”

Domžalec 19.10.2019
Regijski center za obveščanje (112) je včeraj okrog 19. ure prejel obvestilo, da je zaradi napake na električni napeljavi na enem izmed strojev prišlo do požara v šotoru kmetijskega objekta v Zgornjih Jaršah pri Domžalah. Požar pa se je hitro… »

Luka Lenič na čelu slovenske ekipe v Batumiju

Domžalec 19.10.2019
Na sedežu Šahovske zveze Slovenije so na novinarski konferenci predstavili slovensko moško in žensko reprezentanco za Evropsko ekipno člansko šahovsko prvenstvo, ki bo potekalo v Batumiju v Gruziji od 23. 10. do 3. 11. 2019. V članskih zasedbah bo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem