Arhiv novic 21.10.2019

Težkoatletski klub Domžale na turnirju za veterane Alpe Adria Master

Domžalec 21.10.2019
Se še spominjate škotske nadaljevanke Superbabica iz osemdesetih let? Šlo je za televizijsko serijo o močni babici, ki je mimogrede prestavila hlod ali pa čez ramo vrgla kakšnega gostobesedneža. Nekaj takih babic pa tudi dedkov je svojo moč… »

Godba Lukovica na svojem krstnem tekmovanju osvojila zlato plaketo s posebno pohvalo

Domžalec 21.10.2019
Zveza slovenskih godb in Mažoretna zveza Slovenije sta v soboto, 19. oktobra 2019, organizirala prvo tekmovanje slovenskih godb in mažoretnih skupin v korakanju, ki je potekalo v Športni dvorani Radeče. Tekmovanja se je udeležila tudi Godba Lukovica… »

Domžalski šahisti v družbi najboljših

Domžalec 21.10.2019
Šahovsko društvo Domžale Tajfun se je z zmago v 1. članski ligi zahod uvrstilo v državno ligo, kar pomeni, da bo svoje moči merilo v družbi desetih najboljših ekip v državi. S tem se je društvo približalo uspehom iz davnih sedemdesetih let… »

20 let video studia v Mavrici

Domžalec 21.10.2019
Foto-kino-video klub Mavrica Radomlje je prvih dvajset let svojega obstoja gojil ljubiteljsko fotografsko, filmsko in dramsko dejavnost. Z nastopom videa pred tridesetimi leti je društvo kupilo prvo kamero. Posnetke so montirali primitivno – na… »

Kronika Policijske postaje Domžale: Nad starši in bratom izvajal fizično in psihično nasilje

Domžalec 21.10.2019
Domžalski policisti so v preteklem tednu obravnavali več poskusov vlomov, med njimi sta bila dva poskusa vloma v osebni vozili, v prodajalno in stanovanjsko hišo. Z dejanji so storilci lastnikom povzročili škodo. Policisti so obravnavali tudi vlom v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem