Arhiv novic 23.10.2019

Klekljarska sekcija Društva Lipa Domžale vpisana na Unescov Reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva

Domžalec 23.10.2019
Na Ministrstvu za kulturo je septembra letos potekala podelitev listine o vpisu za nosilce enot Klekljanje čipk v Sloveniji in Veščina suhozidne gradnje. Na Unescov Reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva je vpisana tudi… »

Stanje Zemlje – Nam res preti katastrofa?

Domžalec 23.10.2019
Nam res preti katastrofa? V zadnjem obdobju smo vsakodnevno priča novicam o stanju našega planeta – od apokaliptičnih do pomirjajočih. Komu verjeti? Dr. Mihu Miklju tematika ni dala miru, zato je v zadnjih letih raziskal, kaj o stanju našega… »

Popolna zapora ceste Ihan – Dol (odcep Bišče proti Dolu)

Domžalec 23.10.2019
Iz Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da bo zaradi del – izgradnje kanalizacije, od 4. novembra do 20. decembra 2019, potekala popolna zapora ceste Ihan – Dol, od odcepa za Bišče proti Dolu na razdalji 150 metrov. Obvoz bo označen iz… »

Oranžne žogice na drevesih te dni krasijo Vir

Domžalec 23.10.2019
Ko drevesa izgubijo liste in se pričnejo pripravljati na zimsko spanje, takrat oživi posebno drevo in se napolni z oranžnimi žogicami, kot bi ga nekdo prav lepo okrasil. Te oranžne žogice, barva in struktura spominjata na paradižnik, imenujemo… »

Radomljani z borbo v četrtfinalu pokalnega tekmovanja remizirali v Celju

Domžalec 23.10.2019
V Celju je Radomljane pričakalo odlično vzdušje in izredno lepo pripravljena zelenica za igranje četrtfinalne pokalne tekme med Celjem in Radomljami. Z zadetkom Gučka rumeni bojevniki ohranjajo upanje za napredovanje … Glede na zadnjo prvenstveno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem