Arhiv novic 24.10.2019

Vodenje Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik bo 1. decembra prevzel vršilec dolžnosti

Domžalec 24.10.2019
Svet Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik po odstopu dr. Tomaža Simetingerja za v. d. direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik predlaga Francija Kramarja, vodjo športnih programov na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik. Ta… »

Da boste pismo za svojo najdražjo oddali pravočasno: Pošta v Domžalah po novem prej zapira svoja vrata

Domžalec 24.10.2019
Če bili do sedaj navajeni, da ste opravke na pošti v Domžalah opravljali ob večeru ali pa tik pred njenim zaprtjem, vam bo informacija o spremembi delovnega časa domžalske pošte prišla zelo prav, predvsem pa, da ne boste s kupom pisemskih pošiljk… »

Po dveh podaljških poraz Helios Sunsov v Črni gori

Domžalec 24.10.2019
Članska ekipa je gostovanje pri Lovćenu v Črni gori opravila skorajda z odliko. Manjkala je le še pika na i, ki bi zmago odnesla nazaj v Domžale, tako pa tudi nepopustljivost skozi vseh 50 minut, igrala sta se namreč kar dva podaljška, ni bila… »

Vpisovanje pacientk k dr. Mojci Jemec

Domžalec 24.10.2019
Gospe, ki ste že poskrbele za prenos kartoteke k dr. Mojci Jemec, pa izjave o izbiri zdravnice še niste podpisale, vas prosimo, da to čim prej uredite. Ko bo izpolnjeno število glavarinskih količnikov, ne bomo mogli več sprejemati novih pacientk… »

V zabojnike za odpadke odlagajte le OHLAJEN pepel

Domžalec 24.10.2019
Ob začetku kurilne sezone v Javnem komunalnem podjetju Prodnik opažajo, da nekateri uporabniki v zabojnike za odpadke odlagajo vroč pepel. V takšnem primeru se odpadki lahko vnamejo in pride do topljenja plastike zabojnika ali pa se zabojnik celo… »

10 let Društva Šola zdravja, čudovite zgodbe, ki je prerasla v množično gibanje odraslih

Domžalec 24.10.2019
Društvo Šola zdravja v letošnjem letu obeležuje 10-letnico delovanja. V tem času je z velikimi napori in odrekanji preraslo v množično gibanje odraslih, saj danes šteje že 4.500 članov, ki vsako jutro telovadijo v 203 skupinah, ki delujejo v… »

Zgodovinski uspeh za Slovenijo: Mladinska selekcija NK Domžale napredovala v evropski mladinski ligi prvakov

Domžalec 24.10.2019
Mladinska selekcija Domžal se je pred nekaj več kot 2000 gledalci veselila napredovanja v 2. krog tekmovanja Uefa Youth League in tako postala prvo slovensko moštvo, ki ji je uspel preboj v nadaljevanje omenjenega tekmovanja. Rumeni bojevniki so… »

Lepo je biti varen!

Domžalec 24.10.2019
Na Osnovni šoli Roje v mesecu oktobru veliko pozornosti namenimo gasilcem in ostalim enotam zaščite in reševanja. Tako smo 16. oktobra že obiskali Center za zaščito in reševanje Domžale, 23. oktobra pa je sledil glavni dogodek meseca požarne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem