Arhiv novic 25.10.2019

Izšla je nova številka Slamnika – oktober 2019

Domžalec 25.10.2019
Izšla je oktobrska številka Glasila Slamnik, osrednjega tiskanega informatorja o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom… »

Radomeljski mlini v Aljaževi domačiji

Domžalec 25.10.2019
Kulturno-umetniško društvo JaReM ima svoje prostore v rojstni hiši Triglavskega župnika Jakoba Aljaža v Zavrhu pod Šmarno Goro. Zaradi tesnih vezi, ki so jih stkali z radomeljskim društvom, je FKVK Mavrica 22. oktobra pripravila v Aljaževi… »

Na Želodniku trčila osebno vozilo in motorist, ki je v nesreči utrpel hujše poškodbe

Domžalec 25.10.2019
Danes nekaj po 14.30 uri je na regionalni cesti Lukovica – Domžale, v križišču na Želodniku prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motorist. Slednji je v nesreči utrpel hujše telesne poškodbe in bil s strani… »

Med Malo Loko in Študo mlajši voznik z avtom pristal na strehi v grabnu

Domžalec 25.10.2019
Minulo noč nekaj po 22.30 uri na je krajevni cesti med naseljiva Mala Loka in Študo mlajši voznik z osebnim vozilom zaradi zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, podrl zaščitno ograjo proti divjati in pristal na strehi v grabnu tik pred… »

Domžalska čebelarska učna pot

Domžalec 25.10.2019
Na dogodku »Domoznanski večer« bo vsak mesec TIC Domžale v Knjižnici Domžale predstavil tematske poti v občini Domžale. Oktobra smo se tako podali na Domžalsko čebelarsko pot, ki jo lahko pričnete pri učnem čebelnjaku v parku pod Močilnikom… »

Alzheimer caffe: Vpliv ekonomskega stanja na življenje starejših

Domžalec 25.10.2019
V sodelovanju Doma upokojencev Domžale, Knjižnice Domžale in Spominčice Domžale potekajo pogovori o demenci, ki nosijo ime Alzheimer caffe. Pogovori so namenjeni vsem, ki se na kakršenkoli način srečujejo z boleznijo demence. Gost tokratnega… »

Nanine karikature: LeBron James

Domžalec 25.10.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo komika, igralca in TV voditelja Vida Valiča, danes pa je na vrsti eden… »

Domžalska premiera novega slovenskega filma Preboj

Domžalec 25.10.2019
Marec 1945. V težki zimi se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je v dolinah obkolila divizija SS z 12.000 vojaki. Komandant Franc Sever “Franta” se znajde pred nemogočo nalogo, saj mora iz neprepustnega obroča… »

Jesenski pozdrav v Slamnikarskem parku

Domžalec 25.10.2019
Paviljon v Slamnikarskem parku je za eno uro spet oživel. Izpod nastreška se je slišalo igranje, petje in vriskanje ob plesu. Zveza Kulturnih društev Domžale je namreč priredilo dogodek »Jesenski pozdrav«, ki se je odvijal pod paviljonom v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem