Arhiv novic 26.10.2019

S pesmijo so pobarvali jesen in ogreli srca

Domžalec 26.10.2019
Jeseni se dnevi krajšajo, ob jutrih je megla, podnevi pa nas toplo sonce še vedno razveseljuje in boža s svojimi žarki. Jesenske barve, vonj po kostanjih in moštu, zmeraj prinese nekaj novega, razburljivega. Narava v jeseni umira, tako pravijo vsi… »

Čebelar Jure Andrejka postal mednarodni podprvak v pridelavi kostanjevega medu

Domžalec 26.10.2019
Letošnja sezona čebelarjenja se je že zaključila, saj se čebele že pripravljajo na počitek. Le-tega prav veliko na voljo ne bodo imeli čebelarji, saj jih v tem času čaka veliko opravil, med katerimi morajo med drugim tudi poskrbeti, da bodo… »

Iz žita se naredi kita

Domžalec 26.10.2019
Kulturno umetniško društvo Fran Maselj Podlimbarski je 25. oktobra v Krašnji predstavilo bogato ilustrirano in informativno knjigo Pletemo kite. Gradivo zanjo je zbrala, izbrala in uredila Vera Beguš. V spremni besedi je Dušica Kunaver zapisala, da… »

Požar na Kamniški cesti v Šmarci

Domžalec 26.10.2019
Minulo noč okoli 0:21 ure je v podjetju na Kamniški cesti v Šmarci prišlo do požara. Požar so pogasili PGD Kamnik, Šmarca in Duplica. V požaru je nastala samo materialna škoda. Janez Vavpetič, poveljnik PGD Kamnik nam je sporočil, da je minulo… »

Martinovanje s prijatelji iz Koprivnice ter vinarji iz Slovenije

Domžalec 26.10.2019
Na tržni prostor v Domžale so na pred Martinovanje letos spet prišli prijatelji iz Koprivnice iz sosednje Hrvaške. Letošnje Martinovanje je bilo tradicionalno že osmo leto zapored, ki je vedno zadnjo soboto v oktobru. In to je bilo prvo (pred)… »

Obvestilo obiskovalcem pokopališč pred prvim novembrom

Domžalec 26.10.2019
Bliža se dan spomina na mrtve, ko se z obiskom grobov poklonimo pokojnim. Ob prazniku grobove obišče veliko več ljudi kot običajno, zato v nadaljevanju pošiljamo nekaj informacij v zvezi s pokopališči v upravljanju Javnega komunalnega podjetja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem