Arhiv novic 29.10.2019

Izjemni dosežki Domžalskih Brainobrain genijev v Dubaju

Domžalec 29.10.2019
Kaja in Jaka iz Brainobrain centra Domžale sta na 5. mednarodnem tekmovanju v abakus mentalni aritmetiki, ki je potekalo v Dubaju, osvojila dva najvišji priznanji: pokal in zlato medaljo! Konkurenca je bila ogromna, saj je tekmovalo 2000 otrok iz 16… »

Bi se radi naučili, kako se pripravi Martinova pojedina?

Domžalec 29.10.2019
Enajstega novembra po našem koledarju goduje svetnik Martin. Na ta dan iz mošta dozori mlado vino. Včasih je bil to praznik, katerega so še posebej praznovali na podeželju, saj je takrat to pomenilo, da so bili pred zimo pospravljeni vsi pridelki… »

Točke ostale v Mariboru

Domžalec 29.10.2019
V devetem krogu slovenske ženske nogometne lige so Radomljanke gostovale v Mariboru. Tokrat so morale priznati premoč gostjam, ki so slavile z 2-1. Po poškodbi se je z zadetkom vrnila Sara Adam, po več kot letu dni po poškodbi pa je dres zopet… »

FOTO/VIDEO: Radomljani v polfinalu pokala Slovenije

Domžalec 29.10.2019
V Športnem parku Radomlje je bilo odigrano prvo povratno četrtfinalno srečanje NZS pokala Slovenije, kjer smo dobili prvega polfinalista, nogometaše iz Radomelj. Srečanje v Celju pred tednom dni se je končalo z remijem 1:1, gol Gučka v gosteh pa je… »

Cepljenje proti sezonski gripi

Domžalec 29.10.2019
Obveščamo vas, da bodo v torek 5. 11. 2019 v Zdravstvenem domu Domžale pričeli s cepljenjem proti gripi. Tisti pacienti, ki so opravičeni plačila cepljenja proti gripi ( seznam kroničnih bolezni), se morajo za cepljenje naročiti pri svojem osebnem… »

Uroš in Tjaša z novim videospotom Jaz in ti

Domžalec 29.10.2019
Vsa socialna omrežja so se v nedeljo utapljala v ljubezni. Uroš in Tjaša sta ponovno udarila na glasbeni sceni, tokrat s pesmijo, ki ti da na samem začetku občutek, da bo to še ena balada, potem pa se razživi in poslušalca navda s pozitivno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem