Arhiv novic 04.11.2019

Otroci iz Vrtca Urša na obisku v PGD Stob – Depala vas

Domžalec 04.11.2019
Oktober, mesec požarne varnosti in čas, ko tudi v Vrtcu Urša nekaj več pozornosti namenimo spoznavanju gasilcev. Naši 4-5 letniki so tako v četrtek, 24. in v petek, 25. oktobra 2019, obiskali PGD Stob – Depala vas. V dveh dopoldnevih se je 5… »

26. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 04.11.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. To pa tokrat ne bo vse, saj vas čisto ob koncu oddaje čaka še nagradna… »

Slovesno praznovanje zakonskih jubilantov župnije Domžale

Domžalec 04.11.2019
V Cerkvi na Slovenskem zahvalno nedeljo vsako leto obhajamo na nedeljo po prazniku vseh svetih. Praznik zahvale so poznala že starodavna ljudstva, ki so v znamenje zahvale in prošnje za blagoslov darovala ječmenove snope, poljedelska ljudstva pa so… »

Prihaja 15. november – poskrbite za pravočasno menjavo pnevmatik

Domžalec 04.11.2019
Prihaja čas, ko bo moral vaš jekleni konjiček zamenjati obuvala. Zakon o varnosti cestnega prometa v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem vozila opremljena z zimsko opremo. Zimskih pnevmatik ne nameščate na svoje… »

Skupina Joker z novo polko – Sanje so sanje

Domžalec 04.11.2019
Skupina Joker, ki jo sestavljajo Boštjan Černe, Nejc Plahuta, Žan Gašperlin in Marijana Kotnik, ne pozna počitka, saj si člani skupine poleg nastopov vzamejo čas tudi za ustvarjanje novih avtorskih skladb. Njihova čisto sveža skladba z naslovom… »

Mešani pevski zbor Odmev Kamnik na gostovanju v Plznu

Domžalec 04.11.2019
Gotovo je marsikomu v spominu ostal duhovito pisan in sproščen koncert, ki ga je MePZ Odmev pod vodstvom zborovodkinje Anice Smrtnik organiziral spomladi v Kamniku v družbi Pilsen Voice iz češkega Plzna. Češki zbor poje pod taktirko Lucie… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem