Arhiv novic 07.11.2019

V Preserjah pri Radomljah bodo gostili regijski del državnega tekmovanja Mladina in gore

Domžalec 07.11.2019
V soboto 9. novembra 2019, bo v Preserjah pri Radomljah potekal regijski del državnega tekmovanja Mladina in gore. Pri organizaciji so moči združili Planinsko društvo Domžale, Osnovna šola Preserje pri Radomljah ter Občina Domžale, skupaj s… »

1. Festival podjetništva presega vsa pričakovanja

Domžalec 07.11.2019
Domžale so prva slovenska občina, ki bo aktivno pristopila k spodbujanju upokojencev, da znova poženejo po žilah podjetniško kri. Občina Domžale je podprla prizadevanja Obrtne zbornice Domžale, ki je 1. Festival podjetništva v celoti namenila… »

Maja in Jaka prva na tekmi SHS pokala v lednem plezanju

Domžalec 07.11.2019
Že tretje leto zapored je Srbija gostila 1. tekmo slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju. Tekmovanje se je odvijalo v Ovčar Banji, manjšem mestu v bližini Čačka, kjer so lokalni gostitelji v skalni pregradi nad mestecem na novo… »

Radomljanke z zmago na reprezentančni premor

Domžalec 07.11.2019
Igralke v slovenski ženski nogometni ligi so zakorakale v november, ki prinaša zaključek jesenskega dela prvenstva. Radomljanke so tokrat gostile ekipo Krim Rolljet-a, s katero v zadnjih tekmah niso imele sreče. Tokrat so jih z goloma Zale Kuštrin in… »

Vse najboljše, stara dama – Mesto Koprivnica praznuje 663. rojstni dan

Domžalec 07.11.2019
V ponedeljek, 4 novembra 2019, je pobratena Koprivnica iz Hrvaške praznovala občinski praznik (Dan grada). V Domu mladih so gostitelji pripravili slavnostno sejo ob občinskem prazniku ter podelili nagrade in priznanja zaslužnim Koprivničanom in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem