Arhiv novic 08.11.2019

Prvi turnir košarkarske šole Annamarie Prezelj v Domžalah

Domžalec 08.11.2019
V soboto, 9. novembra 2019, ob 9. uri, bo v sklopu projekta Košarkarska šola Annamaria Prezelj, ki poteka v sodelovanju z Ženskim košarkarskim klubom Domžale, na OŠ Venclja Perka izveden prvi turnir v Domžalah. V projektu Košarkarska šola… »

Nanine karikature: Neisha

Domžalec 08.11.2019
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo Gollum-a, izmišljenega lika iz serije Gospodarja prstanov, danes pa je na… »

Izlet na Stojno v Kočevskem gozdu

Domžalec 08.11.2019
Izlet za osnovnošolske otroke nas bo vodil na Kočevsko, v deželo prostranih gozdov, ki predstavljajo dom marsikaterega medveda, ki so v resnici zelo plahe živali in se raje skrijejo, kot bi se srečali z ljudmi. Na izletu gotovo ne bomo srečali… »

Domžalska premiera filma Dober dan za delo

Domžalec 08.11.2019
Armin se odpravi na obetajoč razgovor za delo hišnika v osnovni šoli. Na poti do šole naleti na prometno nesrečo, v kateri je hudo poškodovan kolesar. Povzročitelj nesreče je brezvestno pobegnil in Armin je edini, ki priskoči na pomoč. Ob… »

Dramatična končnica na stran Domžalčanov

Domžalec 08.11.2019
Košarkarji Helios Sunsov se iz Sarajeva vračajo z novima dvema točkama v Ligi ABA 2, potem ko so prišli do prve letošnje gostujoče zmage v regionalnem tekmovanju. Tekma proti Sparsom se je odločala v zadnjih sekundah, Domžalčani pa so ohranili… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem