Arhiv novic 09.11.2019

Povabilo k oddaji ponudbe za sodelovanje na dogodkih v okviru prireditve »Čarobno mesto«

Domžalec 09.11.2019
Letošnji december bo v Domžalah malce drugačen, saj so si na Občini Domžale zamislili novost – butično in praznično okrašeno Čarobno mesto z glasbeno akustično ponudbo, v lesenih hiškah pa praznično gurmansko in darilno ponudbo. V ta namen… »

Obvestilo o vzdrževalnih delih na Centru za ravnanje z odpadki Dob

Domžalec 09.11.2019
Obveščamo, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del Center za ravnanje z odpadki Dob v torek, 3. decembra 2019, zaprt za uporabnike komunalnih storitev in predaja odpadkov na ta dan ne bo mogoča. Vzdrževalna dela so nujna za zagotavljanje varnejše in… »

Kljub porazu odlična predstava domžalske Jasmin Sport Ledita

Domžalec 09.11.2019
Uvod v osmo kolo državnega prvenstva 1. SKL je postregel z derbijem med domačo Jasmin Sport Ledito in Ježico, ki so ga z rezultatom dobile gostje. Naše košarkarice Jasmin Sport Ledita so pred številno domžalsko publiko odlično začele derbi proti… »

Dobrodelni Karitasov koncert v znamenju povezovanja in hvaležnosti

Domžalec 09.11.2019
Športna dvorana Domžale je v petek, 8. novembra 2019, gostila tradicionalni dobrodelni koncert Župnijske karitas Domžale, katerega namen je združiti vse ljudi dobrega srca, da s skupnimi močmi pomagajo vsem, ki so pomoči potrebni. Če se z istim… »

Dan za dame in dan zame, ko mislim nase in plešem zase!

Domžalec 09.11.2019
Drage dame, pridite plesat, en popoldan, štiri ure. Za vse dame, ki ljubijo gibanje ob glasbi, smo strnili tri tipe plesa na sobotni popoldan, 16. novembra ob 15.00 uri. Za dušo, telo in srce, odklop in užitek. V letošnjem letu Plesna šola Miki in… »

Na Žejah pri Sveti Trojici je potekalo že 23. srečanje veteranov Gasilske zveze Domžale

Domžalec 09.11.2019
V dvorani gasilskega doma na Žejah pri Sveti Trojici je v petek, 8. novembra 2019, potekalo srečanje starejših gasilk in gasilcev Gasilske zveze Domžale, ki je postalo tradicionalno, saj je potekalo že 23. zapovrstjo. Vsako leto namreč Gasilska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem