Arhiv novic 11.11.2019

Uspešna izvedba regijskega dela državnega tekmovanja Mladina in gore

Domžalec 11.11.2019
V soboto 9. novembra 2019, je v Preserjah pri Radomljah potekal regijski del državnega tekmovanja Mladina in gore. Tekmovalce in mentorje so na Osnovni šoli Preserje pri Radomljah pozdravili podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec, ravnateljica… »

Intervju: V sadjarstvu se vidi letina za eno leto in pol v naprej

Domžalec 11.11.2019
V času glavne sezone krepitve imunskega sistema in odpornosti je pomembno, da posegamo po vitaminih, ki jih dobimo iz lokalnega okolja. Še posebno veliko pridelkov oberejo v občini Lukovica, kjer se nahaja KIS Poskusni sadovnjak Brdo pri Lukovici… »

V objemu življenja se marsikaj uresniči

Domžalec 11.11.2019
Odhod v nov dom, je za starostnika, v jeseni življenja, velika sprememba. Za seboj pušča tisto znano in poznano, v sebi pa lahko (za)čuti osamljenost. Stanovalci MGC Bistrica so starostniki, ki navkljub visoki starosti, v sebi še vedno skrbno… »

Kronika Policijske postaje Domžale: V križišču zaspal za volanom

Domžalec 11.11.2019
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov, vlomilci pa so iz objektov odnašali, kar jim je prišlo pod roke, v enem primeru pa je vlomilca na srečo gostinca prepodil alarm. Policisti so obravnavali tudi tatvini goriva iz rezervoarja… »

Martinov god

Domžalec 11.11.2019
Enajstega novembra po našem koledarju goduje svetnik Martin. Včasih je bil to praznik, katerega so še posebej praznovali na podeželju, saj je takrat to pomenilo, da so bili pred zimo pospravljeni vsi pridelki. Na ta dan iz mošta dozori mlado vino… »

Zlato priznanje in posebno priznanje žirije za Kulturno prosvetno društvo Drouz

Domžalec 11.11.2019
V nedeljo, 10. novembra 2019, je v Škofji Loki potekalo Regijsko tekmovanje odraslih pevskih zborov za območje Gorenjske. Na tekmovanju je sodelovalo tudi Kulturno prosvetno društvo Drouz, ki je domov odneslo zlato priznanje in posebno priznanje… »

27. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice!

Domžalec 11.11.2019
Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam predstavljamo izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. Ob 20. uri bo na sporedu 27. Tednik Domžalca, v katerem vas bo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem