Arhiv novic 12.11.2019

Drsališče se vrača v center Kamnika

Domžalec 12.11.2019
Brezplačno drsališče je postalo že stalnica pestrega decembrskega dogajanja v Kamniku, zato bo Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik tudi letos omogočil brezplačno drsanje vsem obiskovalcem Pravljičnega Kamnika. Potem, ko je drsališče zadnja… »

Lepo je deliti

Domžalec 12.11.2019
V Rdečem križu Slovenije želimo tudi letos z akcijo Lepo je deliti pomagati vsem tistim, ki so v svojih stiskah najbolj ranljivi. Poleg zagotavljanja osnovnih živil s pomočjo prehranskih paketov bomo letos skušali čim več družinam in posameznikom… »

HOFERjeva potujoča posvetovalnica v Lukovici osveščala o raku dojk in prostate

Domžalec 12.11.2019
Zdravje je največja vrednota, preventivni ukrepi in pravočasno odkrivanje sprememb so lahko ključni, še posebej pri boleznih, kot je rak. Ker pogosto nimamo časa ali možnosti za zaupen preventivni posvet, so pri podjetju HOFER svojim sodelavkam in… »

Festival Kamišibaj pod slamnikom v Knjižnici Domžale

Domžalec 12.11.2019
Pa je spet tu – festival Kamišibaj pod slamnikom. Še večji, še boljši in še čarobnejši, saj se bodo v Knjižnici Domžale kamišibaj predstave vrstile skozi cel teden. Obiskali nas bodo kamišibajkarji iz cele Slovenije, ter nam s svojimi… »

Pridružite se homškim gasilkam na dobrodelnem druženju

Domžalec 12.11.2019
Prihaja praznični december, čas druženja z najbližjimi in čas, ko so na mizah praznične dobrote. Da bi prav takšen praznični utrip doživelo čim več ljudi, bodo tudi letos poskrbele gasilke PGD Homec, ki že peto leto zapored pripravljajo… »

Ko mošt dozori, se v vino spremeni

Domžalec 12.11.2019
V Medgeneracijskem centru Bistrica v Domžalah, ki je na jesen življenja postal dom številnim starostnikom, ki navkljub visoki starosti, v sebi še vedno skrbno varujejo številne nadarjenosti, spomine, zanimanja ter želje in v kolikor še zmorejo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem