Arhiv novic 13.11.2019

Članice Društva Lipa Domžale v Dom upokojencev Trzin prinesle veselo razpoloženje

Domžalec 13.11.2019
Koncert, ki so ga v Domu upokojencev Trzin priredile kitaristke skupine Zlati zven in Terese, pod skrbnim vodstvom mentorice prof. Damjana Praprotnik, je potekal v torek, 12. novembra 2019. Članice Literarnega krožka društva LIPA – Univerze za tretje… »

V Grobljah je oblo in oglato

Domžalec 13.11.2019
Kaj vse se skriva v oblem in oglatem – okoli nas, še več v rokah naše domišljije in zmožnosti analiziranja, razstavljanja? Z enim in drugim, torej z oblim in oglatim, najpogosteje pa s kombinacijo obeh in različnih dodatnih likovnih elementov… »

Helios Sunsi vložili kandidaturo za zaključni turnir Lige ABA 2

Domžalec 13.11.2019
Domžalski košarkarji nadaljujejo z odličnimi rezultati v regionalnem tekmovanju; z zmago nad eno najmočnejših ekip v ligi, makedonskim MZT-jem, je postalo jasno, da ob podobni igri v nadaljevanju sezone Helios Sunsi lahko upravičeno ciljajo tudi na… »

Ne zamudite tradicionalne Martinove sobote pri Veit Team-u

Domžalec 13.11.2019
Podjetje Veit Team, ki se ukvarja s prodajo, servisom in vsem kar sodi k popolni ponudbi v avtomobilski panogi, v letošnjem letu obeležuje 20-let delovanja v novi poslovni stavbi, ki se nahaja na Viru pri Domžalah. Podjetje, začetki segajo v leto… »

Popotnik za eno leto

Domžalec 13.11.2019
V Centru za mlade Domžale smo bili v torek, 12. novembra 2019, na fotografskem popotovanju, saj je potekalo odprtje fotografske razstave za naslovom „Popotnik za eno leto: izkušnja prostovoljstva“, avtorja Ricarda Navarro Cabrere, EVS prostovoljca… »

Petinsedemdeset pesmi za prav toliko oktobrov – nova pesniška zbirka Zlatke Levstek: SEM

Domžalec 13.11.2019
Petinsedemdeset pesmi za prav toliko oktobrov. Zlatka Levstek je ob svojem praznovanju predstavila pesniško zbirko SEM, ki je sestavljena iz treh delov. Poimenovala jih je: Sem videla, Sem in Nekoč me ne bo. Pogovor z avtorico in njena odlična… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem